Deadline'i andmtel suitsetas McKay arsti hoiatustele vaatamata võtetel väga palju ning võttis ka kaalust juurde. See kõik päädis sellega, et kui mees ühel hetkel pärast võtteid trenni tegi, tabas teda iiveldus ja kõht hakkas valutama. Ta poleks sellest midagi arvanud, kui poleks meenunud Bale'i õpetused infarktide kohta.

Kuna Bale oli asja niivõrd palju uurinud, siis teadis ta ka kohe, kuidas võtetel usutavalt infarkti mängida. Nimelt oli Bale küsinud režissöörilt, et kuidas ta peaks infarkti esitama. McKay vastas, et nii nagu ikka ehk käed hakkavad valutama. Bale vastas, et kõige levinum sümptom on hoopis iiveldus ja kõhuvalu.

See jäi režissöörile meelde, kui teda trenni tehes iiveldus ja kõhuvalu tabas. Ta ruttas kohe haiglasse, kus talle kinnitati, et jõudis arstide hoole alla just õigel ajal. McKay helistas hiljem näitlejale ja tänas teda, sest temata oleks võinud asjad hoopis halvemini minna.

Filmi kiidetakse enamjaolt nii Bale'i, kes olevat selleks rolliks sündinud, kui ka Amy Adamsi rollisoorituste poolest, aga sama palju kitiust on saanud ka McKay režii. Tema 2015. aasta "The Big Short" kandideeris viiele ja võitis ühe Oscari. Bale kandideeris tänu McKay filmile ka parima meeskõrvalosa Oscarile. "Vice" on tänavusel Oscari-rallil samuti väga oluline tegija, mis tähendab, et Bale võib võita oma karjääri teise Oscari.

"Vice" linastub USA kinodes 25. detsembril. Eesti linastusaeg pole veel teada.

Allikas: Deadline