Koomiksil põhineva filmiseeria esimene osa "Mehed mustas" linastus 1997. aastal ning sellest sai tänu Tommy Lee Jonesi ja Will Smithi ekraanikeemiale ja Barry Sonnenfeldi vaimustavale režiile kohe ka ülemaailme hitt. Filmile järgnes 2002. ja 2012. aastal ka järjed. Mõlemas olid taaskord peaosades Smith ja Jones ning režissööriks oli Sonnenfeld. Seejärel tundus, et seeria saigi triloogiana läbi.

"Mehed mustas" kolmas osa teenis kinodest tagasi 624 miljonit dollarit ning juba sellest võis eeldada, et Sony kavatseb tulnukatega tegelevad agendid tagasi tuua.

Seeria neljas osa kannab nime "Men in Black International" ning see linastub järgmise aasta suvel. Pealkiri lekkis esialgu Brasiilia Comic-Conilt, sest seal olid üleval ka filmi bännerid, millel oli pealkiri selgelt välja toodud. Seejärel kinnitas selle ära ka filmi ametlik Twitteri konto.

Neljanda osa sisu kohta pole midagi teada, aga see leiab aset samas universumis, kus ka esimesed kolm filmi, kuid seekord pole põhiliseks tegevuskohaks New York, vaid London. Samuti ei naase Tommy Lee Jones ja Will Smith, sest neid asendavad "Thori" ja "Tasujate" filmidega nõutud staariks kujunenud Chris Hemsworth ning filmidega "Creed", "Creed II", "Thor: Ragnarok", Annihilation", "Sorry to Bother You" end korduvalt võimeka näitlejana tõestanud Tessa Thompson.

Ainuke naasev näitleja on hetkel Emma Thompson, kes kolmandas osas kehastas Agent O-d. Kaasa teevad veel Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani ja Rafe Spall.

Samuti on vahetunud režissöör, kelleks on seekord "Kiired ja vihased 8" ja "Straight Outta Compton" poolest tuntud F. Gary Gray.