The New York Timesi andmetel kavatseb Netflixi originaalsisu juht Scott Stuber konkurentide varvastele astuda ning tõestada, et just nemad on voogedastusplatvormide kuningad.

Artiklist nähtub, et Stuberi plaani kohaselt on neil kavas lasta välja 55 originaalset filmi ehk siis need, mis on Netflixi poolt ära ostetud või nende enda toodetud. Lisaks ilmuvad ka dokumentaalfilmid ja animatsioonid, mida teevad teised stuudiod. Kokku umbes 90 filmi. Kui võrrelda seda näiteks Hollywoodi suurstuudioga nagu seda on Universal, siis nemad lasevad aasta jooksul välja umbes 30 filmi.

Martin Scorsese, Steven Soderbergh, Dee Rees, Guillermo del Toro, Noah Baumbach ja Michael Bay töötavad kõik hetkel oma Netflixi projektide kallal ning Meryl Streep, Ben Affleck, Eddie Murphy, Sandra Bullock ja Dwayne Johnson osalevad samuti mitmetes tulevastest Netflixi filmides ja seriaalides. Niivõrd suurte staaride ning nii kvaliteetsete ja populaarsete režissööride enda juurde meelitamine muudab ka tulevase sisu väga ahvatlevaks ja oodatuks.

Netflix lõpetas küll hiljuti Disney/Marveli koostööl sündinud seriaalide "Luke Cage", "Iron Fist" ja "Daredevil" tootmise, sest Disney avalikustab uuel aastal omaenda voogedastusplatvormi Disney Plus, aga see ei tähenda midagi muud, et keskendutakse pigem omatoodangule.

Netflixi suurimad konkurendid on endiselt Hulu, Amazon Prime Video, DC Universe ja Disney Plus ning tõenäoliselt tuleb neid veel juurde, sest tulevik või pigem juba olevik kuulub just striimimisele.