"Troonide mäng" - The Night King

Võib-olla mõned tähelepanelikumad märkasid seda, aga peale viiendat hooaega hakkas Öö Kuningat kehastama Richard Brake'i asemel hoopis Valdimir Furdik. Loomulikult polnud vahetusest aga lihtne aru saada, sest tegelaskuju muudeti meigikunsti ja arvutiprogrammide abil äravahetamiseni sarnaseks.

"Sõbrad" - Carol

"Sõbrad" on äärmiselt menukas sari ja need, kes vaatavad mitu hooaega järjest, saavad kindlasti aru, et vahepeal toimus väike muudatus. Kui Rossi eksabikaasa Carol esimest korda esimeses hooajas pilti ilmub, mängib teda Anita Barone. Sama hooaja hilisemates osades kehastab Carolit aga hoopis Jane Sibbett.

"Troonide mäng" - Bloodraven

Neljanda hooaja lõpus kohtus Bran lõpuks ometi Bloodraveniga. Sarja tegijad tegid seejärel teatavaks, et publik ei näe Brani enne kuuendat hooaega. Kui lugu jätkus, vahetati Briti näitleja Struan Rodger aga Rootsist pärit Max von Sydowi vastu välja.

"Harry Potter" - Lavender Brown

Filmis "Harry Potter ja Azkabani vang" kehastas Lavenderi näitleja Jennifer Smith. Viis aastat hiljem ilmunud linateoses "Harry Potter ja segavereline prints" kehastab Lavenderi aga hoopis Jessie Cave.

"Star Wars" - Palpatine

Seda "Tähtede sõjast" tuntud pahalast kehastas esimeses kolmes filmis Marjorie Eaton ja hääle luges peale Clive Revill. Esimest korda nägi teda "Impeeriumi vastulöögis". Filmis "Jedi tagasitulek" kehastab Palpatine'i aga hoopis Ian McDiarmid.

"Troonide mäng" - The Mountain

Seda rolli on kehastanud kolm näitlejat: esimeses hooajas Conan Stevenes, teises hooajas Ian Whyte ja alates neljandast hooajast Hafþór Júlíus Björnsson.

"Tagasi tulevikku" - Jennifer Parker

Jenniferi, kellest oli palavalt huvitatud Marty McFly, kehastas alguses Claudia Wells. Teises ja kolmandas osas hakkas Wellsi asemel Jenniferi mängima aga hoopis Elisabeth Shue. Seetõttu oli vaja teha ringi ka päris palju kaadreid esimesest filmist, mida näidati teises osas, sest esialgsetes kaadrites oli Claudia Wells.

"Voonakeste vaikimine" ja "Hannibal" - Clarice Starling

Kuigi Jodie Foster sai oma rolliga 1991. aastal ilmunud linateoses "Voonakeste vaikimine" suurepäraselt hakkama, siis 2001. aasta filmis "Hannibal" kehastas Clarice Starlingut hoopis Julianne Moore.

Allikas: thisisinsider.com