1. Titanicu orvud

Edmond Navratil oli kõigest 2-aastane ja tema vend Michel 4-aastane, kui nende isa Michel võttis oma lapsed, et põgeneda New Yorki. Ta lootis, et tema naine tuleb hiljem järele ja nad saavad New Yorgis uut elu alustada. Saatuslikul ööl sai isa oma pojad aga mingil imekombel päästepaati, kuid talle seal ruumi polnud.

Ta andis poegadele sõnumi: "Kui teie ema tuleb teile järele, mida ta kindlasti teeb, siis öelge talle, et ma armastasin teda südamest ja armastan siiani. Öelge talle, et ma lootsin, et ta järgneb meile ja saame ühel päeval õnneliku perena koos elada vabas uues ilmas." Kuna lapsed ei rääkinud inglise keelt, siis võttis nad oma hoole alla prantsuse keelt kõnelev Margaret Hays. Kuu aega hiljem said pojad ja ema kokku, sest ema nägi ajalehes fotot oma poegadest.

2. Violet Jessop ehk preili Uppumatu

Enne kui stjuardessi ja meditsiiniõena töötanud Violet pääses 25-aastasena Titanicu hukust, pääses ta ka RMS Olympicu ja Briti sõjalaeva kokkupõrkest 1911. aastal. Violet jätkas peale Titanicu hukku tööd laeval HMHS Britannic, kuni see sõitis Saksa allveelaeva pandud miini otsa 1916. aastal ja vajus põhja. Violet pääses jälle ja läks 1950. aastal pensionile ning suri 1971. aastal 83-aastasena.

3. Frederick Fleet

Frederick oli Titanicu madrus. Ta oli 25-aastane ja ühtlasi ka üks esimese kahe seast, kes märkas lähenevat hiiglaslikku jäämäge, mis sai Titanicule ühel hetkel saatuslikuks. Frederick oli hiljem, kui laev uppus, ühe päästepaadi juht ja aitas päästa paljude inimeste elusid. Hiljem aga kutsuti ta mitmele ülekuulamisele, kus uuriti, et kas ta oleks kuidagi saanud õnnetust ära hoida. Mehe sõnul oleks asjad võinud minna paremini, kui tal oleks olnud binokkel. 1965. aastal tegi Frederick peale oma naise surma enesetapu. Kui Titanicu uppumisest möödus sada aastat, jättis keegi Frederick Fleeti hauale binokli ja sinna juurde kirja, millel seisis: "Vabandust, et toon need sulle sada aasta liiga hilja".

4. Masabumi Hosono ehk Jaapani "häbi"

Masabumi Hosono oli ainus jaapanlasest reisija Titanicul. 42-aastasel mehel õnnestus kuidagimoodi pääseda, aga hiljem mõnitati teda sellepärast, et ta otsustas oma elu eest võidelda, mitte minna laevaga põhja. Kui ta nägi ühte meest päästepaati hüppamas, lõi temas loomulik pääsemisinstinkt välja ja ta hüppas ka. Jaapanisse naastes aga öeldi, et ta poleks pidanud päästepaadis kohta ära võtma. Ta kaotas seetõttu oma töö ja tema pere naeruvääristati.

5. Charles Lightoller

Kui laev hakkas põhja minema, siis lasti päästepaatidesse eelkõige naisi ja lapsi. Charles võttis asja aga väga tõsiselt ja lasi osad päästepaadid isegi tühjalt vette, aga mehi ta sinna igal juhul ei lubanud. Hiljem tõmbas laev ta endaga vee alla kaasa, aga kui laeva boiler plahvatas, lendas Charles vee peale tagasi. Ta upitas end ühele tagurpidi olevale päästepaadile ja pääses ära.

6. Lawrence Beesley

Kauni välimusega õpetaja Lawrence sai endale mingil moel koha päästepaadis, mille numbriks oli 13. Arvatakse aga, et 13 on ebaõnne toov number. Dulwichi College'i õppejõud tuli aga õnnetusest terve nahaga välja, sest hiljem võttis ta enda pardale RMS Carpathia. Lawrence'i sulest ilmus mõni nädal hiljem ka teos "The Loss of the SS Titanic". Kui 1958. aastal vändati filmi "A Night to Remember", läks Lawrence salaja filmi võtteplatsile ja üritas osa võtta uppumisstseenist ning laevaga koos põhja minna, kuid ta aeti võtteplatsilt minema.

7. Dorothy Gibson

Ameerika tummfilmide näitlejanna ja uskumatult kaunis 23-aastane Dorothy läks kohe peale õnnetust New Yorki ning hakkas töötama "Saved From the Titanic" kallal. See oli esimene film, mis andis detailse ülevaate tragöödiast. Film ilmus 1912. aasta maikuus, mis oli vaid kuu peale saatuslikku päeva. Rääkides realismist, siis Gibson kandis samu riideid ja jalanõusid, mida ta kandis päeval, kui Titanic põhja läks. Filmist sai hitt, kuid ainukesed teadaolevad filmirullid hävisid tules.

Mainimist väärib ka Ann Elizabeth "Lizzie" Isham, kes ei pääsenud küll laevahukust. Ta reisis esimeses klassis, kuid ronis päästepaadist välja, sest tal paluti oma koer maha jätta.