Natalie Portman ja “Hotel Chevalier”

Vaata SIIT!

Hiljem küll üritas Portman oma kommentaaridest taganeda, kuid end Wes Andersoni lühifilmis “Hotel Chevalier” paljaks koorinud näitlejatari sõnul oli tal kahju, et ta oma sisetunnet ei usaldanud. “Mul ei ole kahetsusi, kuid mulle ei meeldi asjade väärkasutamine. Kui sa näiteks teed midagi ühe loo raames ja osa sellest jõuab pornolehele...,” arutles ta telekanalile MTV antud intervjuus. “See peaks olema dramaatiline stseen ja osa loost. See vihastab mind.”

Sharon Stone ja “Basic Instinct”

See kurikuulus valge kleidi stseen? Tuleb välja, et Sharon Stone sai sellest teada alles siis, kui film oli jõudnud juba suurele ekraanile. “Lavastaja (Paul Verhoeven — toim.) ütles, et minu valgeid aluspükse on näha ja käskis mul need jalast võtta. Ma ei tahtnud, et nad midagi näeks ja ta kinnitas, et midagi polegi näha,” meenutas Stone. “Olin šokeeritud, kui ma omaenda alastistseeni kinos koos teiste inimestega vaatama pidin. Filmi lõppedes läksin ja andsin talle kõrvakiilu."

Nicole Kidman ja “Big Little Lies”

Vaata SIIT!

Kidman küll ei kahetse oma Emmyga pärjatud etteastet, kuid naise sõnul oli tal raske üle saada vägivaldsetest seksistseenidest Alexander Skarsgårdiga. “Ma ei suutnud üles tõusta. Ma ei tahtnud üles tõusta. Ja ma mäletan, kuidas Jean-Marc (lavastaja — toim.) tuli ja pani mulle võtete vahel rätiku peale, sest ma tundsin end täielikult alandatu ja murtuna. Ja sisimas vihasena.”

Kate Winslet ja “Titanic”


Winslet on omajagu aktistseene teinud, ent “Titanicu” üks kuulsamaid stseene sündis suurest ebakindlusest. “Soovin, et ma poleks nii palju ihu näidanud, kuid ma olin noor ja teadsin, et mul on vaja asju tõestada,” seletas näitleja.

Jessica Brown Findlay ja “Albatross”


Nüüdseks sarjadega ”Downton Abbey” ja “Harlots” tuntust kogunud Findlay kahetseb rindade välgutamist filmis “Albatross”: “Olin siis naiivne ega teadnud, et võin ka keelduda. Mul polnud õrna aimugi, mis saama hakkab ja arvasin, et mind filmitakse selja tagant. Uuesti ma seda ei teeks.”

Dakota Johnson ja “50 Shades of Grey”

Vaata SIIT!

Johnson pole oma ihu iial häbenenud, ent kurikuulsate sadomaso stseenide filmimist ta siiski ei nautinud. Näitlejatar pidi veetma tunde kinniseotuna ja väljaandega Time kõneldes tunnistas naine, et see oli tema jaoks emotsionaalselt koormav. “See polnud sensuaalne ega nauditav keskkond. Seal oli kuum — ja mitte seksikalt kuum. See oli lihtsalt higine ja ebamugav!”

Halle Berry ja “Monster’s Ball”

Berry küll ei kahetse oma Oscariga pärjatud pikantseid stseene, kuid tema meelest pole alastus eriti vajalik: “Arvan, et sa võid teha kõiki filme ja näidata mitte midagi ning see oleks okei. Arvan, et see on valik ja minu puhul oli tegemist väga julge valikuga.”

Mary-Louise Parker ja “Weeds”

Foto: Scanpix

Parker sai seriaali kaheksa hooaja jooksul hakkama üpris mitme pikantse stseeniga, kuid näitlejatar on hiljem tunnistanud, et ühes osales ta suurest survest. “Ma ei arvanud, et peaksin alasti olema ja ma kaklesin selle pärast režissööriga. Nüüd tunnen ma suisa kibestumust,” meenutas ta väljaande More Magazine veergudel sarja “Weeds” neljandal hooajal aset leidnud stseeni, milles ta ihualasti vannis ligunes. “Soovin, et ma poleks seda teinud. Mind provotseeriti seda tegema.”