Jane Lynch (Phoebe)

Foto: Scanpix

Jane Lynchist sai hoopis muusikasarja "Glee" pahalane Sue Sylvester, kuid huvitav oleks olnud kuulda tema versiooni Phoebe kurikuulsast palast "Smelly Cat" ehk "Haisukass".

Kathy Griffin (Phoebe)

Foto: Scanpix

Seda, kas telenägu Kathy Griffin oleks Phoebe rolli tarvis oma juuksed blondiks värvinud, ei saa me kahjuks kunagi teada.

Janeane Garofalo (Phoebe)

Foto: Scanpix

Janeane Garofalot kaaluti algul gooti tüdruku rolli, kuid hiljem kirjutati see karakter täielikult ümber ja sündiski see Phoebe, keda me teame ja armastame.

Tea Leoni (Rachel)

Foto: Scanpix

Praegu tundub see uskumatu, ent Tea Leoni oli tegelikult esimene näitlejatar, keda Racheli rollis näha taheti.

Courteney Cox (Rachel)

Foto: Scanpix

See tundub samuti uskumatu, et Courteney Coxil paluti esialgu mängida Rachelit. Pärast stsenaariumiga tutvumist soovis ta endale aga hoopis Monica rolli.

Elizabeth Berkley (Rachel)

Foto: Scanpix

"Päästja koolikella" staar Jesse Spano proovis Racheli rolli, kuid talle öeldi viimasel hetkel ära. Tööd oli Spanol siiski küllaga ja aasta pärast "Sõprade" debüüti jõudis kinodesse tema erootiline draama "Showgirls".

Jane Krakowski (Rachel)

Foto: Scanpix

Sarjade "The 30 Rock" ja "Unbreakable Kimmy Schmidt" staar jäi samuti rollist ilma. "Soovin, et ma oleksin selle osa saanud...," oli Krakowski isegi 2015.aastal veel rollist ilmajäämise üle nördinud.

Leah Remini (Monica)

Foto: Scanpix

Monicat Leah Riminist ei saanud ning silmipimestavat karjääri ei sündinud, ent episoodis nimega "The One with the Birth" tegi ta siiski ühe pisirolli. Kes teab aga, kuidas asjad oleks, kui ta oleks "Sõprade" täheks saanud.

Jami Gertz (Monica)

Foto: Scanpix

Enne Courteney Coxi palkamist pakuti Monica rolli seriaali "The Neighbors" staarile Jami Gertzile.

Jon Cryer (Chandler)

Foto: Scanpix


Jon Cryer oli parasjagu Londonis hõivatud ühe näidendiga, kui tal tuli filmida proovietteaste ja saata see seriaali "Sõbrad" produtsentidele. Paraku ei jõudnud video õigeks ajaks kohale, mistõttu jäi ta rollist ilma. Mõelda vaid, tänapäevaste tehnikavahendite juures poleks sellist olukorda iial tekkinud.

Jon Favreau (Chandler)

Foto: Scanpix

Näitleja ja lavastaja Jon Favreau loobus Chandleri rollist, kuid jäi seriaali tegijatele meelde ja sai hiljem "Sõprades" siiski kaasa teha, kehastades Monica jõukat kallimat Pete Beckerit.

Craig Bierko (Chandler)

Foto: YouTube


Craig Bierko oli muide "Sõprade" produktsioonitiimi esimene valik, ent mees ei soovinud pärast stsenaariumiga tutvumist siiski Chandleri rolli vastu võtta.

Hank Azaria (Joey)

Foto: Scanpix

Hank Azaria soovis Joey't nii väga kehastada, et palus endale teist võimalust. Loomulikult kaotas ta Matt LeBlancile ja Azariast sai hiljem hoopis Phoebe teadlasest kallim, kes pidi Minski kolima.

Eric McCormack (Ross)

Foto: Scanpix


Seriaali "Will and Grace" staar Eric McCormack püüdis Rossi rolli endale saada mitmel korral, kuid edutult. Hiljem tunnistasid sarja loojad, et Rossi roll kirjutatigi spetsiaalselt David Schwimmeri jaoks, mistõttu polnud McCormackil algusest peale mingit lootust.