Kui oled Telia kasutaja

“Räästa all” (“Crashing”) — seriaali uue 3. hooaja esimene osa (ja ka eelmised hooajad) on saadaval Telia HBO keskkonnas ning uued osad lisanduvad iganädalaselt kohe pärast linastust Ameerikas.


“Põrgu Jaan” — EV100 filmide sarjast, eksklusiivselt ainult Telia Videolaenutuses!

“Filmitähed ei sure Liverpoolis” (“Film Stars Don’t Die in Liverpool”) — Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.

“Piparmünt” (“Peppermint”)


“Asterix: Jumalate kants“ — eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

“IO”

“Sex Education”

“Tidying Up with Marie Kondo”

“Titans”

“The Last Laugh”

Kui oled TVPlay Premiumi kasutaja


Komöödia, Täiskasvanutele | USA | 97 min | 2011

“Pohmakas 2” lennutab Phili (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alani (Zach Galifianakis) ja Dougi (Justin Bartha) Stu pulmapeole eksootilisse Taisse. Pärast unustamatut poissmeesteõhtut Las Vegases ei kavatse Stu enam riske võtta ning korraldab igati ohutu ja tagasihoidlikult piduliku hilise hommikusöögi. Kõik ei lähe aga loomulikult plaanipäraselt — mis Vegases juhtub, jäägugi Vegasesse, aga Bangkokis algab lausa uskumatute sündmuste ahel.

“Pohmakas 2” on režissöör Todd Phillipsi (“Old School”, “Õigeks ajaks”) järg 2009. aasta hittfilmile, millest sai kõigi aegade tulusaim keelureitinguga komöödia ning mis võitis komöödia ja muusikali kategoorias parima filmi Kuldgloobuse.

Osatäitjad: Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha, Ken Jeong, Zach Galifianakis


Komöödia, Täiskasvanutele | USA | 95 min | 2013

Lavastaja Todd Phillipsi rekordeid purustanud komöödiafilmide seeria kolmas ja viimane osa!

Möödunud on kaks aastat. Phil, Stu ja Doug elavad kodus õnnelikult ja üksluiselt. Kamba ainsa liikmena pole eluga rahul Alan. Tal pole endiselt ühtki sihti, kamba must lammas on loobunud ravimitest ning annab oma impulsiivseile mõtetele vaba voli. Alani puhul tähendab see, et piire ta ei tunnista, puuduvad igasugused filtrid ja kaine otsustusvõime. Isiklik kriis sunnib teda aga lõpuks abi otsima ning muidugi aitavad just ta kolm parimat semu tal esimest sammu astuda. Sel korral ei ole ühtegi poissmeestepidu ega pulma ehk mis saaks küll viltu minna? Ent kui see kamp teele asub, ei saa milleski kindel olla.

Osatäitjad: Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha, Ken Jeong, Zach Galifianakis

Režissöör: Todd Phillips


Komöödia, Ulme & Fantaasia, Draama | USA, Suurbritannia | 87 min | 2016

Bella Brown on ainulaadse minevikuga obsessiiv-kompulsiivne tüdruk, kes töötab raamatukogu ja püüab kirjutada lasteraamatut. Ta vihkab taimi, kuid oma maja üürimise tingimusena peab ta aeda korras hoidma. Majaomanik saab teada, et ta on aia hooletusse jätnud ja annab talle ühe kuu end parandada või teda ähvardab väljatõstmine. Selle käigus arendab ta suhteid kiusliku naabriga (Oscari nominent Tom Wilkinson), tema koka/majapidajannaga ja leiutajaga, kes on raamatukogus sage külaline. Kriitikud on seda „nunnut“ romantilist draamat nimetanud Briti „Amélieks“ (2001).

Osatäitjad: Andrew Scott, Jessica Brown Findlay, Jeremy Irvine, Tom Wilkinson

Režissöör: Simon Aboud


Märul & Seiklus, Põnevus | USA | 92 min | 2015

Välisministeeriumi töötaja Kate (Milla Jovovich, „Resident Evil“) töötab Londonis asuvas USA saatkonnas ja tema ülesandeks on tõkestada terroristide pääsu Ameerikasse. Kui tema ülemus Bill (Robert Forster, „Mulholland Drive“) ignoreerib ilmselget kahtlusalust, hakkab Kate asja uurima, kuid satub bürokraatliku uurija Pauli (James D’Arcy, „The Snowman“ ja „Dunkirk“) ja USA suursaadiku Maureeni (Angela Bassett, „Black Panther“) põlu alla. Kate’il on aga õigus ja tema kannule asub palgamõrvar Kellassepp (Pierce Brosnan, „James Bond“).

Osatäitjad: Milla Jovovich, Pierce Brosnan, James D’Arcy

Režissöör: James McTeigue

Eesti, Meelelahutus & Tõsielu | Eesti

Saade “Minu Imeline Muutumine” alustab uut hooaega ja need muutumise lood, mis sel hooajal vaatajateni jõuavad, on päris uskumatud: kaotatakse kilosid, saadakse uusi naeratusi, taasavastatakse noorust ja elurõõmu!

Kui oled Elisa kasutaja

"Jurassic World: Langenud kuningriik"

Neli aastat on möödunud päevast, mis luksukuurort Jurassic World laastati puurist pääsenud dinosauruste poolt. Isla Nublari saar on nüüdseks inimeste poolt hüljatud ning allesjäänud saurused elutsevad saare džunglites omapäi. Kui saare seni uinunud vulkaan hakkab purskama, panevad Owen ja Claire kokku päästeekspeditsiooni viimaste sauruste evakueerimiseks hukule määratud Isla Nublarilt. Suurfilm on saadaval Elisa Elamuse videolaenutuses.

"Once Upon a Deadpool"

Marveli kõige ropum kangelane Deadpool on tagasi ja ootab vaatajaid Elisa videolaenutuses! Seekord filmi leebemas uusversioonis, millest on välja jäetud suurem osa roppustest ja vägivallast. Naljahambast palgasõdur Deadpool kohutub Russelliga, vihase teismelise mutandiga, kes elab lastekodus. Kui Russellist saab ohtliku mutandi sihtmärk, mõistab Deadpool, et sellise ülima vastase alistamiseks vajab ta ka teiste abi.

"Röövitud printsess"

Ükskord ennemuiste elas kusagil maailma serval vägev võlur, kes röövis iga saja aasta järel ühe armunud printsessi, et enda võluväge turgutada. Tütarlapse armastusest jõudu ammutades muutis võlur aga neiud kivikujuks. Kui vangi langeb imekaunis Mila, läheb teda otsima temasse armunud rändartist Ruslan, kelle unistus on saada rüütliks. Teel kohtab noor sangar erinevaid muinasjutulisi tegelasi — tarka kassi, kivist koletist ja kõnelevat pead, kes valvab võlumõõka. Vaata mis täpsemalt juhtuma hakkab Elisa Elamuse videolaenutuses!

"Võlakütid"

"Võlaküttide" eelviimane episood jõuab esmaspäeval tele-eetrisse. Kasuta võimalust ja vaata, millega hooaeg lõpeb — ainult Elisa Elamuse Seriaali valiku klientidel on harukordne võimalus sarja viimane osa enne teisi — kasvõi täna õhtul — ette vaadata!