“Breaking Bad” looja Vince Gilligan plaanib vändata kahetunnise filmi, mille keskmes röövitud mehe katse vabadusse pääseda. Kuulduste kohaselt löövad valmivas linateoses kaasa Bryan Cranston (Walter White), Aaron Paul (Jesse Pinkman), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut), Jesse Plemons (Todd Alquist), Charles Baker (Skinny Pete), Matt Jones (Badger), Robert Forster (Ed The Disappearer), Tess Harper (Mrs. Pinkman), Krysten Ritter (Jane Margolis) ja Kevin Rankin (Kenny). Nimistu on omamoodi ootamatu, sest mitmed nimekirjas olevat tegelaskujud on seriaali sündmuste käigus juba surma saanud.

Gilligan kirjutab, produtseerib ja tõenäoliselt ka lavastab "Breaking Badi" filmi. Ühegi näitleja osalust pole veel tema poolt ametlikult kinnitatud, kuid nii mõnigi neist on varasemalt öelnud, et sooviks valmivast filmist osa saada. Teiste seas on oma huvi väljendanud ka Bryan Cranston, mistõttu on värsked kuuldused vägagi tõenäolised.

Võtted algavad juba peagi New Mexcios ja kestavad kuni veebruarini. Pole teada, kas film jõuab ainult kinodesse või televisiooni.

Seriaali “Breaking Bad” vändati aastatel 2008 — 2013 kokku viis hooaega ning see sai pärjatud seitsme Primetime Emmy auhinnaga. Bryan Cranston oli 2010. ja 2011. aastal Kuldgloobuse nominent parima draamasarja meesnäitleja kategoorias.