On aeg minna tagasi 1960ndatesse. Loomulikult pole see aga mingi tavaline rännak, kui filmi on teinud Quentin Tarantino.

Viimased paar filmi on mees viljelenud vesterne. Linastusid näiteks “Django Unchained” ja “The Hateful Eight”, mis said nii kriitikute kui filmifännide hulgas rohkete kiidusõnade osaliseks.

Loomulikult näeb kinolinadel taaskord Tarantino vana head kaardiväge, kelleks on näiteks Tim Roth, Brad Pitt, Margot Robbie ja Leonardo DiCaprio.

Suurbritannia ja USA kinodes linastub “Once Upon a Time in Hollywood” 26. juulil. Algselt planeeriti filmi kinolinadele jõudmist 6. augustil, milleks on Sharon Tate’i surmaastapäev: naine tapeti 1969. aastal Mansoni pere poolt.

Kes filmis mängivad?

Leonardo DiCaprio kehastab Rick Daltonit ehk ikoonilise näitlejanna Sharon Tate’i naabrit. DiCaprio mängis ka Oscarile nomineeritud Tarantino linateoses “Django Unchained”.

Brad Pitt kehastab tegelast nimega Cliff Booth. Tegemist on pikaaegse Hollywoodi kaskadööriga, kes teeb Rick Daltoni trikke.

Margot Robbie kehastab Sharon Tate’i. Austraallannast Oscari-nominent Robbie kehastab ikoonilist näitlejannat, kes suri Mansoni pere tõttu 1969. aastal. Ta oli sel ajal lapseootel.

Vana hea Al Pacino mängib Marvin Shwarzi, kes on Leonardo DiCaprio mängitava tegelase Rick Daltoni agent Hollywoodis.

Emilie Hirsch on Jay Sebringi rollis. Tegemist on Sharon Tate’i sõbraga, kes oli Hollywoodis juuksestilist ja kes sai samuti Mansoni pere tõttu surma.

Teistes osades on aga näiteks:

Bruce Dern - George Spahn

Dakota Fanning - Lynette Fromme

Scoot McNairy - Bob Gilbert

Luke Perry - Wayne Maunder

Damon Herriman - Charles Manson

Austin Butler - Charles Watson

Lena Dunham - Catherine Share

Maya Hawke – lillelaps

Nicholas Hammond – Sam Wanamaker

Spencer Garrett – Allen Kincade

Mike Moh – Bruce Lee

Rumer Willis Joanna Pettet

Dreama Walker – Connie Stevens

Rafal Zaqierucha Roman Polanski

Costa Romin – Wojciech Frykowski

Mis filmis toimub?

Film leiab aset 1969. aastal ja selle keskmes on raskustes rabelev näitleja Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja tema parim sõber, kes on ühtlasi Ricki kaskadöör, Cliff Booth (Brad Pitt). Mehed üritavad endale kõigest väest Hollywoodi karmis filmitööstuses nime teha. Küll aga juhtub nii, et Charles Mansoni sekt tapab Ricki naabri, kelleks on lapseootel näitleja Sharon Tate.

Allikas: Mirror.co.uk