Kas Molly Bloom oli ka päriselt tippsuusataja?

Jah, Molly Bloom võistles freestyle mogulis ehk küngaslaskumises, kuid olümpiamängudele USAd esindama ta siiski ei pääsenud. Naise enda sõnul oli ta sel alal Põhja-Ameerikas nr 3, ent olümpia kvalifikatsioonisõidus kukkus õnnetult ning sai vigastada. Tema vend Jeremy Bloom käis olümpiamängudel freestyle’s kaks korda ning oli lisaks elukutseline Ameerika jalgpallur.

Kuidas sattus Molly Bloom kõrgete panustega pokkeriärisse?

Ta võttis enne õigusteaduskonda astumist aasta vabaks ja läks Los Angelesse, tehes erinevaid töid. Muuhulgas oli ta kinnisvaraarendaja Darin Feinsteini assistendiks, kes oli ka ühe Hollywoodi ööklubi kaasomanikuks. Ühel päeval ütles Feinstein, et vajab pokkerimängu korraldamisel abi. Naine hoolitses mängu taustamuusika ja suupistete eest ning sai kohe aru, et see on võimalus Colorado väikelinnast pärit tüdrukule. Mängima olid tulnud Wall Streeti titaanid, A-klassi näitlejad, telestaarid, poliitikud.

"Molly mäng"

Kas Molly sai päriselt juba esimesel õhtul pokkerimängu korraldamisel abiks olles jootraha 3000 dollarit?

Tema mäletuste kohaselt oli see nii. See rahasumma meelitas teda põrandaaluse pokkeri maailma. Nii nagu filmis, püüdis naine ka päriselus õppida internetist pokkeri kohta nii palju kui võimalik.

Kas päris Molly Bloom aitas seda filmi teha?

Jah, stsenarist ja režissöör Aaron Sorkin pidas Mollyga nõu kirjutamisprotsessi ajal ning toetus paljuski naise mälestustele.

Kui palju oli Molly korraldatud pokkeris mängu pääsemiseks algpanus?

Molly mälestusteraamatu järgi oli alguses see summa 10 000 dollarit, lõpuks aga juba 25 000 dollarit. Naine sai tuntuks nime Pokkeri Printsess all.

Kes staaridest osalesid Molly pokkerimängudel?

Molly korraldas kahte põrandaalust hasartmängu, mis köitsid suurimaid staare, näiteks Leonardo DiCapriot, Tobey Maguire’t, Ben Affleckit, Matt Damonit, Macaulay Culkinit, Alex Rodriguezt, Pete Samprast ja teisi. Oma mälestusraamatus mainis naine ainult neid tähti, kelle osalemine oli eelnevalt meedia kaudu teada, teiste isikuid ta aga kaitses oma vaikimisega.

Mis oli suurim teadaolev kaotus Molly mängupõrgus?

Molly sõnul nägi ta üht inimest kaotamas ühe õhtuga 100 miljonit dollarit, mille mängur ka järgmisel päeval tasus.

"Molly mäng"

Kas gangster surus päriselt püstolitoru vastu Molly pead?

Jah, nagu ka filmis, oli naisel turvakaalutlustel autojuht, kes tutvustas teda paarile gangsterist sõbrale. Nad pakkusid Mollyle kaitset osa eest kasumist, aga kui naine keeldus, ilmus kurikael relvaga talle ukse taha. Toorutsev mees hirmutas Molly peret ning tegi ta sularahast ja ehetest lagedaks. Bloom luges hiljem ajalehest, et FBI arreteeris ligikaudu 125 inimest suurest kuritegelikust jõugust.

Kas Molly Bloom sattus sõltuvusse narkootikumidest?

Jah, kuna mäng väljus naise kontrolli alt ja ühtlasi ka tema elu, siis hakkas ta narkootikume tarbima. Ta võttis sageli võlgu võetud rahalt matti ning tegutses nagu pank, mis pälvis ka riigivõimu tähelepanu.

Kuidas FBI Molly Bloomile jälile sai?

Naise sõnul alustas ta mängijatele jookide serveerimisest, siis korraldas juba ise mänge ning lõpuks toimetas nagu pank. Ta laenas mängijatele raha ning pidi välja mõtlema, kuidas teha laenusoovijate taustakontrolli. Kuna tal tuli kirjutada suuri tšekke inimestele, kes tagasi ei maksnud, hakkas ta võtma panustelt protsenti nagu Las Vegases tehakse. Sellega rikkus naine föderaalseadusi. Jälile saadi Mollyle fondijuht Bradley Rudermani kaudu, kes kaotas põrandaaluses mängupõrgus 5 miljonit dollarit investorite raha. Seejärel hakati Mollyt salaja jälgima ja ta kõnesid pealt kuulama, mis on üsna filmis näidatule. Rudermani Ponzi skeem lõppes sellega, et investorid hagesid 2011. aastal kohtus Tobey Maguire’t ja teisi kuulsusi, väites, et mängupõrgus võidetud raha pärines neilt.

Kas Molly ema võttis tõesti oma maja tagatisel laenu, et maksta tütre advokaadiarveid?

Jah, lisaks inspireeris ema teda kirjutama elulooraamatut. Raamatu kirjutamise järel luusis Molly Hollywoodis ja katsus saada kohtumist Aaron Sorkiniga. Tema püsivus viis sihile ning naise loost sündis film.

Milline oli Molly Bloomi karistus ebaseaduslike pokkerimängude korraldamise eest?

2014. aastal sai tollal 36-aastane Molly üheaastase tingimisi vanglakaristuse, 200 tundi üldkasulikku tööd ja 1000 dollarit trahvi. Kohtus kinnitas tema advokaat, et Molly on tõsistes rahalistes raskustes, kuna temalt oli konfiskeeritud 125 000 dollarit pokkerimängu korraldamisest saadud kasumit.