The Hollywood Reporter kinnitas, et James Gunn on "Suitsiidisalk 2" ("Suicide Squad 2") režissöör ja stsenarist ning film linastub 2021. aasta augustis.

Filmi esialgne režissöör ja stsenarist oli Gavin O’Connor ("The Accountant"), kuigi esmalt tahtis filmiga jätkata ikkagi esimese osa režissöör David Ayer, kelle plaan oli see teha R-reitinguga. See stuudiole ei meeldinud, mistõttu hakati otsima uusi variante, kelle hulgas olid näiteks Mel Gibson, Jaume Collet-Serra ("The Shallows") ja Gavin O’Connor, kes jäigi esialgu viimaseks valikuks.

2018. aasta alguses pandi kõik plaanid pausile, sest O’Connoril olid teised projektid töös, aga kuna James Gunn lasti suvel Marveli poolt lahti, siis pöörduski Warner just Gunni poole.

James Gunn tegi Marveli jaoks kaks väga edukat "Galaktika valvurite" ("Guardians of the Galaxy") filmi ning oli ette valmistamas ka kolmandat osa, kui ta lahti lasti, sest Twitteri vahendusel hakkasid levima üle 10 aasta vanused säutsud. Need naljana mõeldud mõtetterad olid paljude jaoks nii solvavad, et Marvel otsustas avalikkuse survele alla vanduda ja Gunni oma teed saata. Gunn küll vabandas, aga oli juba liiga hilja.

Nüüd, kus DC "Aquaman" on kõik rekordid purustanud, on tore tõdeda, et ka Warner Brosi filmid on vahel lõbusad, sest just seda "Aquaman" oligi. Järgmisena näeme 5. aprillil kinodes taaskord midagi humoorikat, sest linastub "Shazam!". Seejärel jõuab 2020. aasta veebruaris meieni "Birds of Prey", milles Margot Robbie jätkab esimeses "Suitsiidisalgas" alustatud Harley Quinni rolliga. "Wonder Woman 1984" linastub samuti 2020 ning "The Batman" valmib 2021. aastaks.

Allikas: The Hollywood Reporter