Kui oled Elisa kasutaja

1. "Venom"

Nüüd Elisa Elamuse videolaenutuses! Tähelepanu keskmesse astub Marveli vägevamaid ja keerukamaid tegelaskujusid, kui Eddie Brockist (Tom Hardy) saab peremeesloom tulnukast sümbioodile Venom. Ajakirjanik Eddie on juba aastaid üritanud kukutada kurikuulsat Life Foundationi teadlast Carlton Drake’i (Riz Ahmed). Kinnisidee hävitas tema karjääri ja suhte sõbratari Anne’iga (Michelle Williams). Kui Drake’i eksperiment tulnukas Venom Eddie kehasse satub, saab ta endale ootamatult uskumatud supervõimed ja võimaluse teha, mida hing ihaldab. Õel, sünge, ennustamatu ja raevust kannustatud Venom sunnib Eddie pingutama, et hoida vaka all ohtlikke võimeid, mida samas ka võimu andvaks ja joovastavaks peab. Kuna Eddie ja Venom vajavad teineteist, et soovitut saada, põimuvad nad omavahel üha enam. Kus lõpuks üldse Eddie lõppeb ja Venom algab?


2. "Pisipäkk"

Südamlik ja lõbus koguperefilm Pisipäkk ootab suuri ja väikeseid vaatajaid Elisa Elamuse videolaenutuses! Seiklusfilm “Pisipäkk” rõõmustab igas vanuses vaatajaid, pöörab lumeinimese legendi pea peale, kui nutikas noor lumeinimene leiab millegi, mille olemasolusse ta ei uskunud - nimelt inimese. Uudis „pisipäka“ leidmisest paneb lihtsa eluviisiga lumeinimesed aga muretsema, mida nende lumisest kodukülast väljaspool veel leiduda võib. Algab hoogne lugu sõprusest, julgusest ja avastamisrõõmust.

3. "Kutsuge McCall 2"

Denzel Washington naaseb ühe oma märgilise rolli juurde, mängides oma karjääri esimeses järjefilmis. Robert McCall on kartmatu õigluse eest võitleja, ekspluateeritute ja rõhutute kaitsja. Aga kui kaugele on ta valmis minema siis, kui jutt käib talle kallist inimesest? Vaadake ise, ikka Elisa videolaenutusest!

4. "Ohtlik lend"

Kultussarja "Ohtlik lend" kõik 23 osa on kasvõi üksteise järel vaadatavad Elisa Elamuse voogedstusteenuses Seriaali valik! Esimese hooaja avaloos saadetakse peategelane Tallinna kriminaalpolitsei uurija Andres Västrik ebaõnnestunud politseioperatsiooni tulemusena Pärnusse "sundpuhkusele". Koos kohaliku uurija Rita Leidpaluga jätkab kalafanaatik Västrik suvepealinnas oma uurijatööd.

Kui oled TVPlay Premiumi kasutaja

1. "Fantastilised elukad ja kust neid leida" ("Fantastic Beasts and Where to Find Them", 2016)

"Fantastilised elukad ja kust neid leida“ on uus seiklusfilm, mis viib meid tagasi J. K. Rowlingu võlumaailma. Oscariga pärjatud Eddie Redmayne („Kõiksuse teooria“) mängib võlurimaailma silmapaistvat magizooloogi Newt Scamanderit. Film saab alguse 1926. aastal, kui Newt Scamander on just lõpetanud ülemaailmse retke, et leida ja dokumenteerida tervet hulka maagilisi elukaid. Kui ta lühikeseks peatuseks New Yorki jõuab, võiks ta sealt ühegi juhtumuseta lahkuda… kui poleks No-Majit (ameeriklaste mugu) nimega Jacob, valesse kohta sattunud maagilist olendit ja mõnede Newti fantastiliste elukate põgenemist, mis võiks tuua pahandusi nii võlumaailma kui ka No-Majide maailma.

2. "Winchester“ (2018)

Kuulsa Winchesteri Mitmelasuliste Kompanii pärija Sarah Winchester elab üksinda uhkes seitsmekorruselises hoones. Maja arhitektuurilises lahenduses puudub igasugune loogika, koridorid looklevad kui labürindid. Leinava lese korraldusel on villa lõpmatus ehitusstaadiumis. Kuid lesk ei ehita seda kõike enda, oma lapselapse või andeka doktori Eric Price jaoks, kes saabus naise palvel villasse. Sarah ehitab lõksu sadadele kättemaksuhimulistele kummitustele, kellest kõige õelam tahab hävitada Winchesterite dünastia.

3. "Vihane kaheksa“ ("The Hateful Eight", 2015)

See lugu leiab aset kuus või kaheksa või kaksteist aastat pärast Kodusõja lõppu. Postitõld kihutab läbi lumme mattunud talvise Wyomingi. Tõllas istuvad pearahakütt John Ruth (Kurt Russell) ning tema poolt tabatud põgenik Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), kelle sihtkohaks on linnake nimega Red Rock. Seal tahab Ruth, kelle kurjakuulutav hüüdnimi on Timukas, toimetada Domergue' võimude kätte, kes määraks talle eeldatavasti surmanuhtluse. Teel kohtavad nad kaht võõrast: major Marquis Warren (Samuel L. Jackson), endine Uniooni vägede sõdur, kellest sai kurikuulus pearahakütt, ning Chris Mannix (Walton Goggins), lõunaosariikide mässuline, kes väidab end olevat linnakese uus šerif. Olles kaotanud lumetormis tee, otsivad Ruth, Domergue, Warren ja Mannix varju lähedalasuvast "Minnie pudupoest". Kohale jõudes ei tervita neid mitte Minnie, vaid neli võõrast: Bob (Demian Bichir), kes hoolitseb majapidamise eest, kuni Minnie külastab oma haiget ema, Red Rocki timukas Oswaldo Mobray (Tim Roth), kauboi Joe Gage (Michael Madsen) ja endine lõunaosariikide kindral Sanford Smithers (Bruce Dern). Samal ajal, kui lumetorm pudupoe ja selle kõrvalhooned muust maailmast ära lõikab, hakkavad kaheksa võõrast taipama, et võibolla nad ei jõuagi Red Rocki...

"Vihane kaheksa" on Oscari-võitjast stsenaristi ja lavastaja Quentin Tarantino ("Vabastatud Django", "Vääritud tõprad") kaheksas film.

4. "Nakkus“ ("Contagion", 2011)

Beth Emhoff (Gwyneth Paltrow) naaseb Hong Kongi ärireisilt koju Minneapolisse ning paneb ootamatu kehva enesetunde lennuväsimuse arvele. Ta sureb kaks päeva hiljem kiirabihaiglas, kuid arstid ütlevad tema šokis ja leinavale abikaasale (Matt Damon), et nad ei tea surmapõhjust.

Puhkeb ülemaailmne pandeemia. Haiguste ennetamise ja kontrolli keskused USAs püüavad ainulaadse, üha muteeruva haigustekitaja geneetilist koodi lahti murda. Peadirektor Cheever (Laurence Fishburne) püüab isiklikus elus toimuvale vaatamata vaigistada üha kasvavat paanikat ning peab saatma noore arsti (Kate Winslet) otse viiruse leviku tulipunkti. Tervishoiuringkondades käivad tulised vaidlused potentsiaalse vaktsiini ja selle valmistamise ümber. Maailma Tervishoiuorganisatsiooni esindaja dr Leonora Orantes püüab aga välja uurida, kust sai viirus alguse.

5. "Johnny English“ (2003)

Inglismaad tabab šokk: varastatakse Tema Majesteedi kroonijuveelid. Briti salateenistuse nooremagent Johnny English (Rowan Atkinson) kahtlustab ainsana, et salakavala plaani taga seisab mõjuvõimas prantslane Pascal Sauvage (John Malkovich). Kui ta vaid teaks, milline on veel selle kahepalgelise suurärimehe lõppeesmärk! Kiired autod, superagentidele omane tipptehnika ja ohtlik iludus – eriagent Lorna Campbell (Natalie Imbruglia) panevad mitte kõige vilunumal Englishil pea tõsiselt ringi käima. Sel mehel pole võib-olla aimugi, kuidas olla kolleeg 007 vääriline agent, aga vähemalt ta üritab kõigest väest… tehes seda aeg-ajalt katastroofiliste tagajärgedega.

Kui oled Telia kasutaja

1. "Sünge juhtum“ ("True Detective“)

Seriaali uue 3. hooaja 5. episood (ning ka eelmised hooajad ja episoodid) on eksklusiivselt saadaval Telia HBO keskkonnas alates 1. veebruari keskpäevast juba ENNE linastust USA’s.

2. "Mäed, mida polnud“

3. "Uus romantika“ ("The New Romantic“)

4. "7 võõrast "El Royale’is”“ ("Bad Times at the El Royale“)

5. "Willy ja vinged autod“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Pose"

2. "Kingdom"

3. "American Crime Story : The Assassination of Gianni Versace"

4. "IO"

5. "Punisher" - 2. hooaeg

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "The Grand Tour" - 3. hooaeg

2. "Clear and Present Danger"

3. "Barbarella"

4. "Stephen King's Thinner"

5. "The Flintstones"