Kolmeaastane Olivia on West Highlandi valge terjer, kes kaalub umbes 6,8 kilogrammi ja kes valiti välja filmidesse pürgivate paljude teiste koerte seast.

Mõned näitlejad võivad aga koeraga koostöö osas olla pisut umbusklikud (Will Smith sai sellega hästi hakkama). Näiteks “Leskedes” mänginud Viola Davis sõnas, et tal endal koera pole ja tundis muret, kui Olivial peaks tekkima isu teda lakkuda. Viola arvas, et koerad on mustad ja rõvedad. Koeraga lähemalt tutvudes, armus ta temasse juba esimese viie minuti jooksul ja lubas end Olivial isegi lakkuda.

Mängude õhtus” mänginud Jason Bateman oli Oliviast sama suures vaimustuses nagu Viola Davis. Jasoni sõnul võttis Olivia oma tööd tõsiselt, kuid oli võtteplatsil ka pisut närvis ja pissis. Muus osas aga polnud koerakesega mingeid muresid ja koostöö sujus hästi.

Olivia kõige kuulsam stseen oli, kui Jason Batemani tegelaskuju üritas verega kaetud Oliviat puhtaks pesta, kuid ebaõnnestus. Kuna kumbagi filmi ei näidatud Cannesi filmifestivalil, siis kahjuks ei saanud Olivia Palm Dogi auhinnale kandideerida.

Meie hoiame Oliviale aga karjääri osas pöialt!

Allikas: Indiewire