Kui oled Elisa kasutaja

1. "Matti - põrgu kuulub kangelastele"

Eilse kurva uudise taustal on paslik meenutada särava multitalendi uskumatut elu. Lugu maailmakuulsast suusahüppajast, Matti Nykänenist, kes on võitnud 4 olümpiakulda ja 7 maailmameistritiitlit on saadaval Elisa videolaenutuses. Suurepärast spordikarjääri varjutab tema pidevalt killustunud eraelu, täis ebaõnnestunud abielusid, vägivalda ja inimesi, kes tuntud sportlast meelsasti oma hea elu tagamiseks ära kasutada püüavad.

2. "Venom"

Tuliuus seiklus Elisa Elamuse videolaenutuses! Tähelepanu keskmesse astub Marveli vägevamaid ja keerukamaid tegelaskujusid, kui Eddie Brockist (Tom Hardy) saab peremeesloom tulnukast sümbioodile Venom. Ajakirjanik Eddie on juba aastaid üritanud kukutada kurikuulsat Life Foundationi teadlast Carlton Drake’i (Riz Ahmed). Kinnisidee hävitas tema karjääri ja suhte sõbratari Anne’iga (Michelle Williams). Kui Drake’i eksperiment tulnukas Venom Eddie kehasse satub, saab ta endale ootamatult uskumatud supervõimed ja võimaluse teha, mida hing ihaldab. Õel, sünge, ennustamatu ja raevust kannustatud Venom sunnib Eddie pingutama, et hoida vaka all ohtlikke võimeid, mida samas ka võimu andvaks ja joovastavaks peab. Kuna Eddie ja Venom vajavad teineteist, et soovitut saada, põimuvad nad omavahel üha enam. Kus lõpuks üldse Eddie lõppeb ja Venom algab?

3. "Merivälja"

Müstikasari Merivälja kogu pikkuses, reklaamivabalt ja HD kvaliteedis on vaadatav Elisa Seriaalimaailma voogedastusteenuses Seriaali valik. Mis ja kuidas leiti Meriväljalt vene aja lõpul? Miks kadus kummalistel asjaoludel viiuldaja Georg Sinilaid? Miks uppus parvlaev Estonia? Kus on Anna laps ja mida tähendab Risto viimane maal? Kes ja miks juhtis kogu seda saladuslikult surmavat mängu ja kuidas Karin selle oma üleloomulike võimetega välja selgitab? Täna õhtul avanevad kõik kaardid ja tuleb ilmsiks lõplik tõde. Osades: Lauli Otsar, Merle Palmiste, Andres Lepik, Andrus Vaarik, Kärt Kross, Argo Aadli, Tõnn Lamp, Liina Tennosaar, Tarvo Krall jpt.

4. "Veevalaja"

Kaks sõna - Charles Manson. "Veevalaja“ on must-be sinu seriaalilistis, kui otsid silmipööritavat põnevust läbi lihast ja luust psühhopaadi vaatevinkli! Peaosas vana hea David Duchovny. Hittsarja mõlemad hooajad on saadaval Elisa Seriaalimaailma Seriaali valiku teenuses.

Kui oled TVPlay Premiumi kasutaja

1. "Dalida" (2016)

Tõsielul põhinev traagiline lugu tunnustatud Egiptuse-Prantuse näitlejast ja muusikalegendist Dalidast. 1950ndatel kogus ta kuulsust prantsuse, hispaania, araabia, heebrea, saksa ja itaalia keeles lauldes.

1954. aastal võitis Dalida Miss Egiptuse tiitli. 31 aastase karjääri jooksul müüs ta üle 130 miljoni albumi.

2. "Uus algus" (Begin Again", 2014)

Liigutav komöödia sellest, mis juhtub, kui üksikud inimesed kohtuvad ja teevad koos ilusat muusikat.

Gretta (Keira Knightley) ja tema kauaaegne kallim Dave (Adam Levine) on keskkoolist saati koos olnud laulukirjutajad, kes kolivad New Yorki, kui mees saab lepingu suure plaadifirmaga. Aga värske kuulsuse ahvatlused viivad Dave’i peagi õigelt teelt kõrvale ning segaduses ja armastuses pettunud Gretta jääb üksi.

Tema maailm muutub paremaks, kui põlualune plaadifirma produtsent Dan (Mark Ruffalo) East Village’is tema esinemise peale satub ja on silmapilkselt tema andest lummatud. Sellest juhuslikust kohtumisest võrsub võluv portree neid mõlemaid muutvast koostööst, mille taustaks on suvi New York Citys.

3. "Kuus päeva“ ("6 Days", 2017)

Tõsielusündmusi kajastav märul 1980. aasta aprilli Iraani Suursaatkonna pantvangidraamast. Londonis asuvasse hoonesse tungisid kuus relvastatud isikut ning pantvangistasid kõik seal viibinud inimesed. Järgnenud kuuest päevast sai plahvatusohtlik vastaseis terroristide ja politseijõudude vahel. Samal ajal valmistus Briti Armee SAS-i löögirühm läbi viimane enneolematut vabastusoperatsiooni.

4. "Duell" ("The Duel", 2016)

Ameerika vestern Texase korravalvurist (Liam Hemsworth; „The Hunger Games“), kes saadetakse uurima mõrvade jada kuhugi pärapõrgusse, kus seadused sisuliselt ei kehti. Seal kohtub mees sünge jutlustajaga (Woody Harrelson; “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“), kellele ükski hing ei julge vastu vaielda.

5. "Kõikvõimas Evan“ ("Evan Almighty", 2007)

Endine uudistediktor Evan Baxter (Steve Carell) on vahetanud ametit ja elukohta, temast on saanud kongresmen. Virginiasse kohale jõudes pööratakse mehe elu aga kiiresti pea peale, kui talle ilmutab end Jumal (Morgan Freeman). Kõigevägevamal on Evanile tähtis ülesanne: ehitada uus Noa laev, sest tulekul on suur üleujutus! Tema perekond ei suuda otsustada, kas sellise jutu põhjuseks on erakordselt raske keskeakriis või on Evanil tõesti täita piibellikku mõõtu missioon…

”Kõikvõimas Evan” on järg 2003. aasta kassahitile ”Kõikvõimas Bruce”, mis kogus maailma kinodest enam kui 480 miljonit dollarit. Osades Steve Carell (”40-aastane neitsi”), Morgan Freeman (”Kõikvõimas Bruce”), Lauren Graham (”Gilmore’i tüdrukud”), John Goodman (”Suur Lebowski”), Wanda Sykes (”Minu endine superpruut”), John Michael Higgins (”Lahkuminek”), Molly Shannon (”Ricky Bobby”) jt.

Kui oled Telia kasutaja

1. "Valgustunud“ ("Enlightened“)

Seriaali kõik episoodid on saadaval Telia HBO keskkonnas.

2. Red Bull Snow Kayak 2019 otseülekanne

Telia LIVE erikanalil 9. veebruaril.

3. "Izzy põrutab läbi linna“ ("Izzy Gets the Fuck Across Town“)

4. "Tõde või tegu“ ("Truth or Dare“)

5. "Kelguralli“ – eesti keeles

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Velvet Buzzsaw"

2. "Russian Doll"

3. "Nightflyers"

4. "Mindhunter"

5. "Star Trek: Discovery" - 2. hooaeg

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Generation Wealth"

2. "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot"

3. "Pass Over"

4. "Gleason"

5. "Last Flag Flying"