Ka Eesti kinodes linastunud "Kung fu madin" valmis 20 miljoni dollariga ning teenis tagasi 102 miljonit. Jutud järjest hakkasid liikuma juba 2005. aastal, aga seda niikaua, kuni 2017. aastal kinnitas Chow esindaja, et jutud järjest ei vasta siiski tõele.

Chow, kes on tuntud nii näitleja kui režissöörina, loobus näitlemisest lõplikult 11 aastat tagasi, et keskenduda filmide kirjutamisele, lavastamisele ja produtseerimisele. Coconuts.co vahendusel selgus, et oma viimase filmi "The New King Of Comedy" promotuuri ajal uuriti režissöörilt küsimuste ja vastuste vooru ajal, et mis seisus on "Kung fu madin 2".

Chow vastas, et tegu pole otsese järjega, aga see leiab aset tänapäeva Hongkongis ning ideed ja režii on "Kung Fu madinale" üsna sarnased. Kuna Chow enam näitlemisega ei tegele, siis suure tõenäosusega teda enam järjeosa peaosas ei näe.

"Kung fu madin" on võitluskunstidest kubisev maffiakomöödia, mis leiab aset 30ndate Shanghais.

Nüüdseks meie hulgast lahkunud maailmakuulus filmikriitik Roger Ebert leidis omal ajal, et filmi energia on segu Jackie Chani, Buster Keatoni, Quentin Tarantino ja Bugs Bunny stiilist ja karakteritest.

Allikas: coconuts.co