Kui oled Elisa kasutaja

1. "Kuulid" ("Bullets")

Elisa Seriaalimaailma kevadhooaja avapauk, terve hooaeg kohe vaadatav! Järgnevate nädalate jooksul jõuab Seriaalimaailma voogedastusteenusesse Seriaali valik mitmeid oodatud kodumaiseid sarjasid, aga ka Elisa eksklusiivsisu. Esimeseks eksklusiivsarjaks, mis on kättesaadav vaid Elisa klientidele, on hittsari Bullets, peaosas "Troonide mängu" täht Sibel Kekilli. Peale ebaõnnestunud narkooperatsiooni sulandub salajastele ülesannetele spetsialiseerunud kriminaaluurija Mari Saari turvapaika taotleva terroristi lähikonda. Missioon viib Saari üha sügavamale valede võrgustikku, kus kõik on teisiti kui esmalt tundub. Uurimise edenedes seab Saari ennast üha rohkem ohtu, samal ajal kui põhjanaabrite pealinn Helsingi on suuremas ohus kui eales varem!

2. "Bohemian Rhapsody"

2018. aasta üks suurimaid kassahitte kogu maailmas - film, mis alles oli kinos - on juba täna Elisa videolaenutuses!

Bohemian Rhapsody toob meieni jutustuse, kuidas Queen meteoriidina muusikamaailma tippu tõusis, põhjuseks nende ikoonilised laulud ja revolutsiooniline kõla. Selle kõik ähvardab hävitada Freddie Mercury kontrollimatu elustiil, kuid pealtnäha ületamatud raskused suudetakse ületada ning tulemuseks on ansambli triumfaalne taasühinemine maailma kõigi aegade suurimal heategevuskontserdil Live Aid, kus ravimatu haigusega silmitsi seisev Mercury veab bändi rokkmuusika ajaloo ühe legendaarseima etteasteni, tsementeerides selle käigus ansambli pärandi. Queen ja iseäranis Mercury inspireerivad kuni tänase päevani miljoneid autsaidereid, unistajaid ja muusikasõpru üle kogu maailma.

3. "Täht on sündinud"

Elisa videolaenutuse sõbranädala soovituste nimekirja kuulub loomulikult ka teine möödunud aasta suurhitt. Traagilise armastusloo uusversioonis mängib Bradley Cooper kogenud muusikut Jackson Mayne’i, kes avastab majanduslikes raskustes rabeleva artisti Ally (Lady Gaga) ja armub temasse. Jackson tirib Ally, kes on juba loobumas oma unistusest kord lauljaks saada, rambivalgusesse. Ja ehkki Ally karjäär läheb tõusuteed, on nende omavaheline suhe määratud nurjumisele, kuna Jackson peab halastamatut võitlust oma sisemiste deemonitega. Film on nomineeritud kaheksale Oscarile, mille seas ka parima filmi kuldmehike. Lisaks teenisid parima näitleja nominatsiooni Bradley Cooperi ja Lady Gaga peaosad ning parima laulu kuldmehikest ennustatakse filmis kõlanud laulule "Shallow“.

4. "Hommikueine Tiffany juures"

Sõbranädala lõpetuseks soovitame kindlasti ära vaadata ka ühe tõelise pärli kaugest minevikust! Legendaarne, Truman Capote`i samanimelisel lühiromaanil põhinev film, jutustab loo seltsidaam Holly Golightlyst, kes elab vaid rikaste härraste kingitustest ja otsib endale rikast vanameest, kellega abielluda. Ühel päeval kolib Holly korterelamusse Paul, majandusraskustes kirjanik, keda samuti peab ülal rikas armuke. Paul armub peagi Hollysse ja see seab kahe inimese suhted ohtu. Peaosades Audrey Hepburn ja George Peppard.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Kannustatuna taasleitud usust inimkonda ja Supermani isetust teost astub Bruce Wayne uue liitlase Diana Prince’iga vastu seni suurimale vaenlasele. Batman ja Wonder Woman värbavad kärmelt hulga üliinimesi uue tärganud ohuga võitlema. Kuid vaatamata ennenägematule kangelaste liigale, kuhu kuuluvad Batman, Wonder Woman, Aquaman, Küborg ja Välk, võib olla liiga hilja, et päästa planeeti katastroofiliste rünnakute käest.

Osatäitjad: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa jt.

Režissöör: Zack Snyder, Joss Whedon

Aastaid on möödunud hetkest, mil MI-7 tippagent (Rowan Atkinson) jäljetult kadus. Mees pole sugugi surnud, ta on lihtsalt kogu selle aja lihvinud oma oskusi Tiibeti kaugeimas nurgas. Kui aga tema agentuur saab teada plaanist Hiina riigipea kõrvaldamiseks, otsitakse üles just Johnny English, kes võib olla taaskord ainus mees, kes suudaks oma ebaharilike meetoditega olukorra päästa.

Osatäitjad: Rowan Atkinson, Dominic West, Gillian Anderson, Rosamund Pike, Richard Schiff, Ben Miller, Benedict Wong

Lavastaja: Oliver Parker

3. "Rio 2"

Blu ja Pärl on loonud pere ning neil on nüüdseks kolm paigalpüsimatut linnupoega, kel tuleb lakkamatult silm peal hoida. Nüüd jätavad nad suurlinna selja taha ning suunduvad Amazonase ürgmetsa, kus ootab suguvõsa kokkutulek. Linnaelu mugavusega harjunud Blu leiab end ootamatult paigast, mis on tema jaoks täiesti tundmatu. Ning on sunnitud kohtuma kõige hirmuäratavama olevusega maamunal - enda äiaga. Üritades samal ajal kõigest väest, et ta ise ega tema pere ei langeks nende kurikavala vihavaenlase Nigeli põhjaliku kättemaksuplaani ohvriks.

Lavastaja: Carlos Saldanha

Osatäitjad: Anne Hathaway, Leslie Mann, Amandla Stenberg, Jamie Foxx, Jesse Eisenberg

New Yorgi Times Square'ilt leitakse ihualasti noor naine, kes ei mäleta, kes ta on või kuidas ta sinna sattus. Naine on kaetud salapäraste tätoveeringutega, üks neist FBI agent Kurt Welleri nimi. Peagi jõuab FBI järeldusele, et iga tätoveering naise kehal vihjab seni lahendamata kuritööle ning algab uurimine tõe ja saladusliku naise identiteedi paljastamiseks.

Osades: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza

Lavastaja: Martin Gero

Parima stsenaariumi ja operaatoritöö Oscarile kandideerinud lustakas linateos viib meid depressiooniaja Ameerikasse, kus kolm vangi on otsustanud oma karistusaega omavoliliselt lühendada. Nende ninameheks on suure suuga Everett Ulysses McGill (George Clooney), kes on oma saatusekaaslased Pete`i ja Delmari (John Turturro ja Tim Blake Nelson) põgenema meelitanud, lubades neile osalust varandusest, mille asukohta ta teadvat. Algab hullumeelne teekond, mille kestel ristuvad nende teed ohtliku pangaröövli George "Babyface" Nelsoniga, tantsivate Ku-Klux-Klani liikmetega ja oma hinge kuradile müünud kitarristiga. Samas püsib nende kandadel halastamatu seadusesilm...

Osatäitjad: George Clooney, John Turturro, Tim Blake Nelson, John Goodman, Holly Hunter

Režissöör: Ethan Coen, Joel Coen

Kui oled Telia kasutaja

1. "Ühtekuuluvus" ("Togetherness“) – seriaali kõik hooajad on saadaval Telia HBO keskkonnas

2. Dokumentaalfilm "Kelly“ – Telia klientidele Filmiriiulis tasuta

3. "Aasia hullult rikkad“ ("Crazy Rich Asians“)

4. "Bohemian Rhapsody“

5. "Trolli lood 2. Suur päästetöö“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Umbrella Academy"

2. "Homeland"

3. "Full Metal Jacket"

4. "Baywatch"

5. "A Dangerous Method"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Mean Girls"

2. "Jurassic Park" 1-3

3. "My Best Friend's Wedding"

4. "Brazil"

5. "The Other Guys"