Kui oled Elisa kasutaja

1. "Koerte saar"

2. "Imelised 2"

3. "Suudad eales mulle andestada?"

4. "Blackkklansman"

5. "Täht on sündinud"

6. "Bohemian Rhapsody"

7. Kättemaksukontori uus hooaeg nüüd ettevaadatav!

Me tegime seda jälle - ainult Elisa Seriaali valiku klientidel on juba täna võimalik ära vaadata Kättemaksukontori 21. hooaja neli esimest osa! Järgmise nädala alguses lisandub neile veel kaks ahjusooja episoodi. Sarja avaosa jõuab TV3-e eetrisse märtsis, siis kui sinul on pool hooaega juba ette vaadatud!

8. "Bullets" (Kuulid")

Kevadhooaja esimene Elisa originaalsari, terve hooaeg kohe vaadatav! Põnevussarjas Bullets mängib peaosas "Troonide mängu" täht Sibel Kekilli. Peale ebaõnnestunud narkooperatsiooni sulandub salajastele ülesannetele spetsialiseerunud kriminaaluurija Mari Saari turvapaika taotleva terroristi lähikonda. Missioon viib Saari üha sügavamale valede võrgustikku, kus kõik on teisiti kui esmalt tundub. Uurimise edenedes seab Saari ennast üha rohkem ohtu, samal ajal kui põhjanaabrite pealinn Helsingi on suuremas ohus kui eales varem!

9. "Miks mitte?!"

ETV uusim noortesari on Elisa Elamuse voogedastusteenuse Seriaali valik klientidele täies hiilguses ja täis-HD kvaliteedis vaadatav. "Miks mitte?!" kujutab endast Anna Soovälja põnevat ja naljakat teekonda klassi nohikust kuumaks räpp-artistiks NoJik. Sama pööraseid väljakutseid pakkuv on elu ka Anna pereliikmetele. Aga miks ka mitte, kui vajadus sunnib ja julgust jagub!

10. "Imelised 2"

Kauaoodatud koguperehiti teine osa nüüd Elisa videolaenutuses! Helen saab ülesandeks taastada superkangelaste hea maine, aga Bob peab samal ajal sooritama kangelastegusid kodurindel koos Mimoosi, Välgu ja väikese Jussikesega, kelle supervõimed alles hakkavad avalduma. Nende elud paisatakse tasakaalust välja, kui välja ilmub uus kurikael, kelle geniaalne ja ohtlik plaan seab nad kõik ohtu. Kuid perekond Parr ei kavatsegi selle väljakutse eest peitu pugeda, sest on neile ju abiks ka nende hea semu Külmar.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja


1. "Koerte saar" ("Isle of Dogs", 2018)

Kahe Oscari nominent!

“Koerte saar” on lugu 12-aastasest Atari Kobayashist, kelle eestkostjaks on korrumpeerunud meer Kobayashi. Kui linnapea dekreediga küüditatakse kõik Megasaki City koerad tohutule prügimäele, kihutab Atari oma Junior-Turbo propellerlennukiga Prügisaarele, et päästa oma neljajalgne ihukaitsja Täpi. Koos uute krantsidest sõpradega asub Atari eepilisele teekonnale, millega määratakse terve Prefektuuri tulevik.

Osatäitjad: Bryan Cranston, Edward Norton, Jeff Goldblum, Bill Murray, Greta Gerwig, Frances McDormand, Scarlett Johansson, Harvey Keitel

Režissöör: Wes Anderson

2. "Lustakad jalakesed 2" ("Happy Feet Two", 2011)

Tantsumeister Mõminal on mure, sest tema väike poeg Erik ei armasta tantsimist kohe sugugi. Tantsupõlgurist Erik pistab kodust putku ja kohtab Vägevat Sveni - pingviini, kes oskab lennata! Mõminal pole Eriku uue ja uhke iidoli vastu mingitki lootust. Kuid peagi raputab maailma kohutav jõud. Siis saab Erik teada, kui vapper on tema isa, sest Mõmin toob kokku erinevad pingviinid ja paljud muud toredad olevused – tillukestest krevettidest hiiglaslike lonthüljesteni välja - et kõik jälle korda ajada.

Osatäitjad: Sofia Vergara, Robin Williams, Elijah Wood, Common, Hugo Weaving, Brad Pitt

Režissöör: George Miller

3. "1944" (2015)

Elmo Nüganeni mängufilm "1944" käsitleb 1944. aasta sõjasündmusi Eestis. Tegevus hargneb Sinimägede lahingutest juulis kuni Sõrve sääre vallutamiseni Punaarmee poolt novembri lõpus. Sõda näidatakse mõlema osapoole – Saksa armees ja Punaväes sõdivate eestlaste silme läbi. Valikuid tuleb langetada mitte ainult sõduritel, vaid ka nende lähedastel.

Režissöör Elmo Nüganen, stsenarist Leo Kunnas, operaatorid Rein Kotov ja Mart Taniel, kunstnik Kalju Kivi, monteerija Tambet Tasuja.

Osades: Kristjan Üksküla, Kaspar Velberg, Maiken Schmidt, Hendrik Kalmet, Karl-Andreas Kalmet, Priit Pius, Märt Pius, Hendrik Toompere Juunior, Gert Raudsep, Mait Malmsten, Peeter Tammearu, Ain Mäeots, Rain Simmul, Kristjan Sarv, Ivo Uukkivi, Andero Ermel ja teised.

Osatäitjad: Kaspar Velberg, Kristjan Üksküla, Maiken Schmidt, Gert Raudsepp, Hendrik Toompere juunior juunior, Henrik Kalmet, Priit Pius, Märt Pius, Pääru Oja, Tõnu Oja, Karl-Andreas Kalmet

Režissöör: Elmo Nüganen

4. "Vabad Mehed" (2017)

Telesarja "Vabad Mehed” teisest hooajast väljakasvanud film räägib kapten Kullist(Ain Mäeots), kes saadetakse talle endale vastumeelselt Kaitseväe kordusõppustele. Seal saab ta endale rühma, kellega püüab iga hinnaga saavutada võitu, mis tuleb sõna otseses mõttes läbi vere ja pisarate. Tal on kaaslaseks veebel Sander Torm(Anti Reinthal), kellega on neil Afganistani päevilt vanad kanad kitkuda. Sarjast tuttavad noored on sedapuhku jäätud kahe suure sõjaväelase egode vahele ja tänu sellele tuleb neil rinda pista reaalsete ohtudega, mis päädib pagulaste smuugeldajate tagaajamisega.

5. "Me olime sõdurid" ("We Were Soldiers", 2002)

Filmis meenutatakse 1965. aasta novembris aset leidnud 3 päeva kestnud lahingut Põhja-Vietnami armee ja USA 7. üksuse vahel. Mel Gibson kehastab kolonel Harold Moore’i, kes pidi viima 400 kogenematut sõdurit lahingusse Drangi orus, mis sai peagi tuntuks kui „Surmaorg“. Peagi avastasid nad aga, et on jalgpalliväljaku suurusel alal 2000 vaenlase sõduri piiramisrõngas. Kangelaslikkus oli kohustuslik ning Moore ja ta kaaslased keeldusid rasketele kaotustele vaatamata alistumast.

Osatäitjad: Mel Gibson, Madeleine Stowe, Greg Kinnear, Sam Elliott, Chris Klein, Keri Russell, Jon Hamm

Režissöör: Randall Wallace


Kui oled Telia kasutaja


1. "Suured väikesed valed“ ("Big Little Lies“)

Seriaali kõik osad on saadaval Telia HBO keskkonnas.

2. Ajalooline seriaal "Wikmani poisid“

Seriaali kõik osad on Telia klientidele Filmiriiulis tasuta saadaval.

3. "Lumekuninganna 4: Peeglitagune maailm“

4. "EV100"

Telia Videolaenutuses on eraldi kategooria "EV100", kust leiab kodumaiseid filme eeloleva iseseisvuspäeva sisustamiseks.

5. "Oscari filmid"

Telia Videolaenutuses on ka eraldi kategooria "Oscari filmid", kust leiab nii varasemaid võitjaid kui ka sellel aastal nomineeritud filme.

Oscarite gala ülekannet saab vaadata ööl vastu esmaspäeva Filmzone kanalitelt!


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Paddleton"

2. "Suburra" - 2. hooaeg

3. "Paris is Us"

4. "American Gangster"

5. "The Drug King"


Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "Surf's Up"


2. "A Civil Action"

3. "The Debt"

4. "The Sum of All Fears"

5. "Little Fockers"