Stuudio avalikustas uue treileri pühapäeva õhtul Oscari-gala ülekande vahel. Nii nagu ka esimene treiler, keskendub uus ikoonilisele momendile filmist, kus mandrill Rafiki tõstab noore lõvikutsika Simba džunglirahvale tutvustamiseks kaljunukil üles. Samuti näitab treiler imelisi pilte Aafrika savannast.

Filmis annavad tegelastele hääled Donald Glover, Beyoncé, James Earl Jones (sama roll, mis animatsioonis), Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, Seth Rogen, John Kani, John Oliver ja Alfre Woodard.

Tegu pole pelgalt animatsiooniga, vaid arvutiga loodud mängufilm nii nagu seda oli "Džungliraamat", mis võitis ka parimate visuaalefektide eest Oscari. "Lõvikuningas" hakkab olema eepiline muusikaline draama, mille juures kasutatakse "Džungliraamatu" digitaalse keskonna loomiseks üles ehitamiseks mõeldud tehnoloogiat, mis annab filmile fotorealistliku pildi.

Siinkohal tasub märkida, et nii esialgse filmi kui ka uue muusika eest vastutab ei keegi muu kui legendaarne Hans Zimmer.

Filmimaailma kuluaarides sahistatakse juba praegu, et arvestades esialgse versiooni populaarsust ning fakti, et "Lõvikuninga" uue versiooni esimest õrritavat treilerit vaadati ja jagati rohkem, kui ühegi teise Disney filmi oma, toob film stuudiole sisse ilmselt väga suure hulga raha.

"Lõvikuningas" on üks väike osa Disney plaanist tuua uusversioonidena kinodesse tagasi klassikalised animatsioonid.

"Lõvikuningas" linastub 2019. aasta juulis.