Kui oled Elisa kasutaja

1. "Kaks kanget Sovetistanis" - kohe ettevaadatav!

Uue telehooaja vaieldamatult suurim publikumagnet, Kahe kange uue seikluse kaheksa esimest episoodi on eksklusiivselt Elisa Seriaalimaailma klientidele ettevaadatavad nüüd, kohe ja kasvõi kaheksa osa järjest! Tele-eetrisse jõuab esimene osa alles selle nädala lõpus, siis kui Sinul on üle poole hooaja juba ära vaadatud! Vaata täis HD-s, reklaamivabalt ja täpselt siis kui ise heaks arvad!
Kaks Kanget Sovetistanis on legendaarse teleduo Teet Margna ja Kristjan Jõekalda uus reisiseiklus, mis viib seekord Kesk-Aasia riikidesse – Kasahstani, Kõrgõstani, Tadžikistani ja Usbekistani – mis kunagisel nõuka-ajal olid sunnitult ENSV saatusekaaslased. Kaugetel mägistel maadel rännates selgub, mis elu seal täna elatakse ja kuidas toime tullakse. Palju eksootilist loodust, ekstreemne automatk Pamiiri maanteel, ohtlik lend läbi kanjonite… ratsutamine nii hobuse, eesli kui jaki seljas – kõik see võtab hingetuks! Menüüs on seekord nii hobuseliha kui ka märapiim ja loomulikult lammas – silmast sõrgadeni!

2. "Kättemaksukontori" uus hooaeg - kohe ettevaadatav!

Ainult Elisa Elamuse Seriaalimaailma klientidel on juba täna võimalik ära vaadata pool Kättemaksukontori 21. hooajast! Sarja avaosa jõuab TV3-e eetrisse nädala lõpus, tõelistel fännidel on pool hooaega selleks ajaks juba mitu korda ära vaadatud!

3. "Robin Hood" - Elisa videolaenutuses!

Läbivalt tempokas filmis “Robin Hood” on tuntud lindprii sünge ja jõuline kangelane meeleheitlikult abi vajavas ja kaoses linnas. Põnevas seiklusmärulis tõstab Robin esmakordselt mässu korrumpeerunud kuningriigi vastu. Näha saab tõetruid lahinguid, vingeid võitlusstseene, ootamatut sõprust ja ajatut romantikat. Uudse lähenemisega ja suurejooneline “Robin Hood” toob superkangelase 2018. aastal taas kinoekraanidele.

4. "Varaste kuningas" - Elisa videolaenutuses!

Krimifilm ''Varaste kuningas'' põhineb Hatton Gardeni röövi uskumatul tõsilool. 77-aastane lesestunud Brian Reader (Michael Caine), kes oli noorena tuntud varas, paneb kokku kurjategijate bande, mille kõik liikmed peale ühe varga on 60. ja 70. eluaastates ning nad kasutavad oma vana kooli oskusi, et viia läbi ennenägematu rööv.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Teised“ ("The Others", 2001)

Nicole Kidman kehastab Grace'i, üdini usklikku kahe lapse ema, kes on kolinud koos perega üksildasse häärberisse, kus nad ootavad pereisa sõjast koju, kuigi too on kadunuks kuulutatud. Mõlemad lapsed Anne (Alakina Mann) ja Nicholas (James Bentley) kannatavad haiguse all, mille tõttu nad ei talu päikesevalgust, ja Grace on andnud karmi käsu, et majas tohib avada vaid ühe ukse korraga. Kui Anne väidab, et ta näeb kummitusi, kahtlustab Grace esmalt uusi teenijaid, kuid hirmuäratavad sündmused annavad mõista, et majas toimub midagi üleloomulikku.

Osatäitjad: Nicole Kidman

Režissöör: Alejandro Amenábar

2. "Mina, Frankenstein“ ("I, Frankenstein", 2014)

Stuart Beattie lavastatud ulmeline põnevusmärul, mille peaosades on Aaron Eckhart ja Bill Nighy.

200 aastat pärast loomist jalutab dr Frankensteini surematu kätetöö Adam endiselt maailmas ringi. Sattudes keset sõda, mis käib Leonore poolt juhitud heasoovlike Veesülitite ja teda jahtivate deemonlike vägede vahel, on Adam sunnitud seisma vastu neile, kes tahavad ta igavest elu ära kasutada ja takistama nende püüdlusi inimkonna hävitamiseks.

Osatäitjad: Aaron Eckhart, Bill Nighy, Jai Courtney, Miranda Otto, Yvonne Strahovski

Režissöör: Stuart Beattie

3. "Eikellegi poeg“ ("Son of No One", 2011)

Algaja politseinik määratakse tööle 118. jaoskonda – samasse linnaossa, kus ta üles kasvas. Jaoskonna kapten hakkab saama kirju kahe lahendamata mõrva kohta, mis sooritati aastaid tagasi eluasemeprojektidel, kui politseinik oli alles väike poiss. Need kirjad tuletavad talle meelde halbu mälestusi ja vanu saladusi, mis ähvardavad hävitada nii mehe karjääri kui ka pereelu.

Osatäitjad: Al Pacino, Channing Tatum, James Ransone, Ray Liotta, Katie Holmes, Tracy Morgan, Juliette Binoche

Režissöör: Dito Montiel

4. "Külgetõmbejõud“ ("Притяжение", 2017)

Just sai teatavaks, et Moskva kohal alla kukkunud tundmatu lendav objekt võib olla maavälist päritolu. Suur osa Tšertanovo linnaosast on ümber piiratud, õnnetuspaika kogunevad jõustruktuuride esindajad, otsustatakse elanike evakuatsiooni üle. Allikate sõnul kaitseministeeriumist üritab erikomisjon astuda nn külalistega kontakti. Samal ajal valmib uudiste erisaade. Teie kuulete sündmustekäigust esimesena...

Osatäitjad: Irina Starshenbaum, Alexander Petrov, Rinal Mukhametov, Oleg Menshikov, Sergey Garmash

Režissöör: Fedor Bondarchuk

5. "Jamie 15 minuti road“ ("Jamie's 15 minute meals", 2012)

Jamie Oliver õpetab valmistama võrratuid roogi vaid 15 minutiga.

Osatäitja: Jamie Oliver

Režissöör: Mike Matthews

Kui oled Telia kasutaja


1. "Võtame vabalt“ ("Casual“)

Seriaali 3. hooaeg on alates sellest nädalast saadaval Telia HBO keskkonnas (koos eelmiste hooaegadega)


2. Ajalooline seriaal "Wikmani poisid“

Seriaali kõik osad on Telia klientidele Filmiriiulis tasuta saadaval.


3. "Kogu maailma raha“ ("All the Money in the World“)

Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.


4. "Varaste kuningas“ ("King of Thieves“)

5. "Imelised 2“


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "The Dawn Wall"


2. "Northern Rescue"

3. "The Kirlian Frequency"

4. "Mine"

5. "Into the Wild"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "Red Dragon"

2. "Public Enemies"

3. "The Tick"

4. "The Night Manager"

5. "A Cure for Wellness"