Entertainment Weekly uus number on "Troonide mängu" 8. hooaja uusi pilte täis (vaata neid SIIT). Nende hulgas on nii promopildid kui ka nii mõnigi reaalne kaader tulevasest hooajast.

Lisaks selgus, et viimane hooaeg ei vii lõpuni ainult eepilistes mõõtmetes seriaali, vaid toob meieni ka filmi - ja seriaaliajaloo võimsamad ja pikimad lahingud. 8. hooaeg on küll oluliselt lühem, kuid kõik kuus episoodi kestavad rohkem kui tund aega.

Entertainment Weekly oli seriaali võtetel kohal ning kinnitas, et surnute armeega võitlemine saab olema tõesti midagi seninägematut.

Tõeliselt võimsat lahingut pakkuva episoodi režissöör on Miguel Sapochnik, kes lavastas ka episoodid "Hardhome” ja “Battle of the Bastards”. Selles episoodis võitlevad Jon Snow (Kit Harington), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner), Tyrion Lannister (Peter Dinklage) ja paljud teised Winterfellis surnute armee pealetungiga. Seda filmiti kokku 11 nädalat ning tulemus peaks kõik vaatajad pahviks lööma.

Sapochniku lavastatud lahingustseenid olid varem loodud kõik Joni perspektiivist, kuid nüüd oli vaja sama teha üle 20 erineva tegelasega. See tekitas režissööri jaoks küsimuse, et kelle lugu ta nüüd lahingu ajal näitab?

See on ka episood, kus Arya päriselt lahingus kaasa lööb ning seetõttu pidi teda kehastav Maisie Williams lausa aasta enne võtteid treeninguga alustama, kuid võtted olid siiski väga rasked ja viisid kõik asjaosalised viimase piirini.

Režissöör Sapochnik võttis ette näiteks "Sõrmuste isanda" teise filmi "Kaks kantsi" Helmi süviku ja "Tasujad: Igaviku sõda" lahingustseenid, et saada inspiratsiooni, kuidas nii suurt lahingut episoodiliselt jaotada ja kuidas saaksid kõik karakterid korraga ühe massiivse võitluse ajal ekraanil olla.

Kõik märgid viitavad, et "Troonide mängu" viimase hooaja kuus episoodi toovad meieni tõeliselt võimsa finaali.

Allikas: EW