Forum Cinemas tegevjuht Kristjan Kongo märkis, et mõlema kino sünnipäeva tähistamine on puhas rõõm ning kuigi aastanumbrid on üpris erinevad, siis mõlemad omavad suurt tähtsust. „Forum Cinemas Coca-Cola Plaza on tegutsenud juba 18 aastat ja selle aja jooksul on just selle kino kaudu Eesti kinoturule jõudnud mitmeid uuendusi – tehnoloogilised uuendused, 3D, kultuuriprogrammid jne,“ selgitas Kongo.

Kui maagilise miljoni külastaja piiri ületas Coca-Cola Plaza oma kuuendal tegutsemisaastal, siis praeguseks on kino külastanud juba üle 17 miljoni filmihuvilise. Viljandi Centrum kino on kahe aastaga kogunud ligi 250 000 külastust. Linastunud teoste arv Coca-Cola Plazas on kokku 4030 ning Centrumis 464.

„Aastate jooksul on suurimateks muutusteks olnud üha suurenev mugavuse soov. Seepärast oleme järjest ümber ehitanud oma saale LUXE saalideks ja jätkame sellega ka edaspidi,“ märkis Kongo. „Järjest on muutunud ka näiteks toitlustuse osa. Suuremat rõhku paneme tervislikematele valikutele, kuigi popkorn on algusest peale olnud ikkagi lahutamatu kinokultuuri osa. Kusjuures, popkorn on ju puhas vegan toit, mis koosneb maisist, kookosõlist ja soolast.“

Aastas müüakse puhtalt Coca-Cola Plazas ligikaudu 800 000 liitrit popkorni. Viljandi Centrum kinokülastajad on kahe tegutsemisaasta jooksul tarbinud üle 440 000 liitri popkorni.

„Viljandi Centrum kino on aga eriti oluline olnud just sealse piirkonna inimestele toredate elamuste pakkumisel ning on suur rõõm, et kino on nii hästi vastu võetud. Eriti populaarsed on just laste- ja perefilmid, mis näitab, et varem oli Viljandi piirkonnas kinost suur puudus,“ selgitas Kongo.

Forum Cinemas Coca-Cola Plaza seni vaadatuim film on senini "Avatar“, mida käidi vaatamas kokku ligi 102 000 korral. Eesti filmidest on olnud populaarseim "Nimed marmortahvlil“ üle 83 000 vaatajaga.

Forum Cinemas Centrum kino seni enim vaatajaid kogunud linateoseks on "Klassikokkutulek 2“ üle 8300 vaatamisega. 1000 kinokülastajaga maha jääb "Eia jõulud Tondikakul“.

Kongo lisas, et ilmselt on aga just praegu kinodes olevast "Tõde ja õigus“ filmist oodata uusi rekordeid ning kindlasti lööb see üle populaarseima filmi tiitli vähemalt Centrum kinos.

Sünnipäevade puhul on mõlemas kinos pühapäeval Kreisi Sünnipäev kampaania, mis tähendab, et kõikidele Forum Cinemas kinoklubilistele kehtib terve päeva jooksul lapsepileti hind.