Marveli teist naissuperkangelasega filmi "Black Widow" alles tehakse ning hetkel teame filmi kohta ainult seda, et režissöör on Cate Shortland ("Lore", "Berlin Syndrome"), see pole kindlasti R-reitinguga, hetkel kaalutakse kõrvalrolli Emma Watsonit ja ka seda, et The Hollywood Reporteri andmetel on peaosa kehastava Scarlett Johanssoni palganumbriks 15 miljonit dollarit. Johansson on kaasa löönud kuues MCU filmis, aga see on esimene kord, kui saame teda näha päriselt ka peaosas.

Kuidas on aga teiste juba linastunud Marveli filmidega? Kui palju teenisid nende peaosalised? Kapten Ameerikat kehastav Chris Evans ja Thori rollis olev Chris Hemsworth said mõlemad täpselt sama palju ehk 15 miljonit dollarit ainuüksi eelmisel aastal linastunud "Tasujad: Igaviku sõja" eest.

Evans ja Hemsworth said 15 miljonit dollarit ka "Kapten Ameerika: Kodusõja" ja "Thor: Ragnaröki" eest. Sama number kukkus mõlemale ka 26. aprillil linastuva "Tasujad: Lõppmängu" eest.

Marveli filmid on muutunud nii suureks, et nüüd tagasi vaadates on kummaline tõdeda, et MCU suurim staar Robert Downey Jr. sai 2008. aasta "Raudmehe" eest ainult 500 000 dollarit. Johansson sai esimese "Tasujate" filmi eest summa, mis jäi miljoni dollari kanti. Downey Jr. sai sama fllmi eest 50 miljonit dollarit.

Chadwick Boseman sai "Musta pantri" debüüdi eest 2 miljonit dollarit, kuigi see summa tõuseb kohe kindlasti päris korralikult, kui töösse läheb "Must panter 2".

Naistepäeval Eesti kinodes alustanud 21. Marveli filmi "Kapten Marvel" tõi peaosalisele Brie Larson 5 miljoni dollari suuruse palgatšeki, aga kuna tema leping näeb ette osalemist kokku seitsmes Marveli filmis, siis saab see summa ainult tõusta.

Marvel tasustab oma näitlejaid ka vastavalt filmide edule, mis tähendab, et mida rohkem film kinodes tagasi teenib, seda suuremaks muutuvad ka näitlejate palganumbrid.

"Tasujad: Lõppmängu" eelarvest läheb pea 100 miljonit dollarit näitlejate palganumbrite kinni maksmiseks, aga kuna sellelaadsed filmid teenivad suurema vaevata kinodes tagasi üle 1 miljardi dollari, siis pole see ka liiga suur investeering.