„Kauaoodatud "Tõde ja õigus“ on lausa nii populaarne, et hetkel moodustavad kõikidest Forum Cinemas kinodes käivatest inimestest lausa 43 protsenti "Tõe ja õiguse“ vaatajad,“ märkis Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner.

„Väga palju käib meil klasside kaupa õpilasi, aga tähelepanuväärne on kindlasti see, et märgatavalt on tõusnud pensionäride ja nende kinokülastajate hulk, kes üldjuhul püsivalt kinos filme vaatamas ei käi,“ selgitas Kärner ja lisas, et selliste filmihuviliste hulk moodustab lausa veerandi kõikidest aastapäeva filmi vaatajatest.

„Eriti tore on see, et kinno on jõudnud ka palju pensionäre, kellest paljud on kinos esimest korda peale taasisesvumist või siis käisid viimati vaatamas "Nimed marmortahvlil“. Nii mõnigi vanapaar on tulnud kohale juba poolteist tundi enne seansi algust, et rahulikult õige saal leida ja ennast mugavalt sisse seada. Lisaks on palju seltskondi, kus lapsed ja lapselapsed on oma vanemad ja vanavanemad kinno toonud.“

Kärner lisas, et Coca-Cola Plazas täituvad üldjuhul esmalt A Le Coq Sviidi kohad ja LUXE saalide istmed, sest film on ka omajagu pikk ja nendes saalides on just vanemaealistel eriti mugav film jälgida.