Leonardo DiCaprio kehastab Rick Daltonit ehk ikoonilise näitlejanna Sharon Tate’i naabrit. Brad Pitt kehastab tegelast nimega Cliff Booth. Tegemist on pikaaegse Hollywoodi kaskadööriga, kes teeb Rick Daltoni trikke. Margot Robbie on ei keegi muu kui Sharon Tate. Austraallannast Oscari-nominent Robbie kehastab ikoonilist näitlejannat, kes suri Charles Mansoni käsilaste tõttu 1969. aastal. Ta oli sel ajal lapseootel.

Vana hea Al Pacino mängib Marvin Shwarzi, kes on DiCaprio tegelase Rick Daltoni agent Hollywoodis. Emilie Hirsch on Jay Sebringi rollis. Tegemist on Sharon Tate’i sõbraga, kes oli Hollywoodis juuksestilist ja kes sai samuti Mansoni pere tõttu surma. Huvitav fakt on ka see, et Damon Herriman kehastab Charles Mansonit nii Tarantino filmis kui ka Netflixi "Mindhunter" 2. hooajas.

Film leiab aset 1969. aastal ja selle keskmes on raskustes rabelev näitleja Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja tema parim sõber, kes on ühtlasi Ricki kaskadöör, Cliff Booth (Brad Pitt). Mehed üritavad endale kõigest väest Hollywoodi karmis filmitööstuses nime teha. Küll aga juhtub nii, et Charles Mansoni sekt tapab Ricki naabri, kelleks on lapseootel näitleja Sharon Tate.

Filmis teevad kaasa veel terve posu Hollywoodi staare nagu näiteks Kurt Russell, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, James Marsden, Scoot McNairy, Tim Roth, Damian Lewis, Luke Perry, Bruce Dern ja Michael Madsen.

"Ükskord Hollywoodis" linastub Eesti kinodes 16. augustil.