Kogu protsess võttis aga 15 kuud, aga nüüd on pärast 71 miljardi dollari suurust tehingut Fox tõesti ametlikult Disney oma ning see ajalooline tehing märgib hetke, mil kahest suuremast filmitootjast ja - levitajast sai Hollywoodi ja ka maailma filmitööstuse suurim tootja ja levitaja.

Disneyle kuuluvad nüüd Twentieth Century Fox, Fox Searchlight Pictures, Fox 2000 Pictures, Fox Family ja Fox Animation; Foxi televisiooni üksused (Twentieth Century Fox Television, FX Productions, Fox21, FX Networks, National Geographic Partners, Fox Networks Group International, Star India) ja Foxi osakud voogedastuses Hulu, Tata Sky ja ettevõttes Endemol Shine Group.

Disney ja Foxi liitumine tähendab ka seda, et väga paljud kaotavad oma senise töökoha. Erinevatel andmetel ulatub see number isegi 4000 töökohani.

Ennist Foxi alla kuulunud Marveli tegelased jõudsid nüüd tagasi koju, kuid superkangelased pole ainsad, kes nüüdsest Disney alla kuuluvad, sest Foxil oli ka mitmeid teisi filme ja seriaale, mis lähevad samuti uue omaniku valdusesse.