Kui oled Elisa kasutaja


1. "Svingerid"

Eesti filmil on head ajad ja viimasel ajal on hakanud lisanduma ka mitmeid tempokaid komöödiaid, mis rahvast naerutavad. Üheks selliseks on film “Svingerid”, kus on tegu suhete rägastiku, seksi, uute katsetuste, taaskohtumiste, uute kohtumiste ja veel paljugi muuga. Kõige heas mõttes tüüpilisem suhtekomöödia, kus miski ei lähe nii nagu võiks. Osades säravad meie oma andekad näitlejad Elina Purde, Elina Reinold, Jan Uuspõld, Ago Anderson, Ivo Uukkivi, Sten Karpov ja Jekaterina Novosjolova. Kindel valik nädalavahetuse filmiõhtuks!

2. "BBC Horizon"

Elisa Seriaalimaailmast leiab palju põnevikke, draamasid, suhtekomöödiaid ja ulmekaid. Kui te aga veel kursis ei olnud, siis anname teada, et lisaks eelnevale võib sealt leida ka dokumentaale ja teaduslikke seriaale, mis on sama põnevad! Üheks selliseks sarjaks on “BBC Horizon”, kus erinevad osad räägivad erinevatel maailma ja inimkonda puudutavatel teemadel nagu nt kliimamuutus, kosmosekoidik, päikesesüsteemi saladused jne. Huvitavat vaatamist ja kaasa mõtlemist jagub seal küllaga.

3. "Pähklipureja ja neli kuningriiki"

Fantaasiamaailm, printsessid, valitsejad, kuningriigid, maiustustemaa, võlurid ja maagia. See kõik kõlab just sellisena, mida ühest korralikust Disney kogupere fantaasiafilmist leida võiks. Ja siinkohal te ei eksi – kõike seda ja veel palju muudki võib näha uues maagilises seiklusfilmis “Pähklipureja ja neli kuningriiki”, mille leiate meie videolaenutuse uute filmide kaustast. Filmis seikleb noor neiu Clara kummalises paralleelmaailmas, kuhu ta satub salapärse laeka võtme otsinguil. Selles maagilises paigas kutsutakse teda printsessiks ning see maa jaguneb neljaks kuningriigiks, kus viimases on troonil kardetud hirmuvalitseja.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja


1. "Lego Ninjago film“ ("The LEGO Ninjago Movie", 2017)

Selles suure ekraani Ninjago seikluses kutsub lahing Ninjago City pärast võitlusesse noore Lloydi ehk Rohelise Ninja, kes võtab kaasa oma sõbrad, kes kõik on salajased sõdalased ja Lego meisterehitajad. Vaimuka ja targa kung fu õpetaja Wu juhendamisel peavad nad alistama kurja sõjapealiku Garmadoni ehk Maailma Halvima Tüübi, kes on ühtlasi ka Lloydi isa.

Lavastajad: Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan

Osatäitjad: Jackie Chan, Dave Franco, Fred Armisen, Michael Peña jt

2. "Elizabeth: Kuldajastu“ ("Elizabeth: The Golden Age", 2007)

Kuldgloobuse nominent!

Oscari võitja!

Elizabeth I (Cate Blanchett) oli sunnitud pidevalt olema valvel, et mitte langeda verejanuliste salanõude ohvriks. Lisaks sisevaenlastele ähvardab tema trooni Hispaania kuningas Felipe II (Jordi Molla), kelle Võitmatu Armaada asub teele, et purustada inglaste laevastik ning taastada Inglismaal katoliku kiriku võim.

Valmistudes kaitsma oma impeeriumi võitluses ülekaaluka vastasega, peab Elizabeth täitma oma kuninglikke kohustusi. Selleks tuleb tal jagu saada haavatavusest, mille põhjustajaks on temas tekkinud tunded ulja meresõitja sir Walter Raleigh (Clive Owen) vastu. Ent mees peab jääma keelatud viljaks naisele, kes on vandunud, et pühendab nii keha kui hinge oma riigile.

Lavastaja: Shekhar Kapur

Osatäitjad: Cate Blanchett, Clive Owen, Geoffrey Rush

3. "London on langenud“ ("London Has Fallen", 2016)

Katastroofipõnevik "London on langenud" (London Has Fallen) viib vaatajad ohtlikku kaoseõhkkonda. Ajaloolisi paiku, mida paljud on vaatamas ja imetlemas käinud, õhitakse filmis halastamatult.Maailma suurriikide liidrid on sõitnud Londonisse Suurbritannia peaministri matusele. Hoolimata erakordselt tugevatest turvameetmetest asub just selle kurva sündmuse ajal tegutsema salajane rühmitus, kes on otsustanud hävitada lääneliku tsivilisatsiooni. Londonis toimub üksteise järel hulk terroriakte. Vähe sellest, et õhku lendavad parlamendihoone ja Big Ben – tuli ja kaos neelavad kogu linna.Puhkenud paanikas hukkuvad viie riigi liidrid. Ameerika Ühendriikide president (Aaron Eckhart) võetakse pantvangi. Sellal kui eriüksused püüavad linnas kõigi vahenditega korda jalule seada, asub presidendi ihukaitsja Mike Banning (Gerard Butler) päästeoperatsioonile. Teda aitab oma ala tõeline proff, salaluureteenistuse MI-6 agent (Charlotte Riley). Kaks ääretult erinevat isiksust peavad erakordsetes tingimustes õppima teineteist usaldama, sest kogu maailma tulevik sõltub nende tegudest.

Lavastaja: Babak Najafi

Osatäitjad: Gerard Butler, Morgan Freeman, Jackie Earle Haley, Aaron Eckhart, Charlotte Riley, Angela Bassett, Melissa Leo, Radha Mitchell, Alon Moni Aboutboul, Robert Forster

4. "Peidetud ilu“ ("Collateral Beauty", 2016)

Kui edukas New Yorgi reklaamijuht elab üle isikliku tragöödia ja muutub elu suhtes ükskõikseks, mõtlevad ta sõbrad välja drastilise plaani, et ta mustast august välja tuua, enne kui ta kõik kaotab. Viies ta viimse piirini, sunnivad nad teda tõega silmitsi seisma üllataval ja sügavalt inimlikul viisil.

Oscari-võitjast režissööri David Frankeli mõtlemapanev draama uurib, kuis ka raskeimas kaotuses võib leida ilu, ning kuidas armastus, aeg ja surm täiel rinnal elatud elus põimuvad.

Lavastaja: David Frankel

Osatäitjad: Kate Winslet, Will Smith, Keira Knightley, Edward Norton, Helen Mirren, Naomie Harris, Michael Peña

5. "Teine noorus“ ("Younger", 2015)

Menuka komöödiasarja keskmes on 40-aastane üksikema Liza, kes otsustab pöörata elus uue lehekülje ning naasta tööturule. Peagi selgub, et tema vanuses pole karjääri alustamine sugugi lihtne ülesanne. Kui juhuslik kohtumine veenab naist, et näeb east hoolimata välja küllaltki noor, pöördub ta oma parima sõbranna poole ning ühes rohke jumestusega läbitakse noorenduskuur. Nüüd alustabki Liza oma uut unelmate karjääri, värskete kolleegide silmis vaid 26-aastasena. Kuidas suudab keskealine Liza 20. eluaastates keevaliste kolleegidega sammu pidada?

Lavastaja: Darren Star

Osatäitjad: Sutton Foster, Miriam Shor, Hilary Duff

Kui oled Telia kasutaja


1. "Kurbmäng“ ("The Act“)

Uue seriaali esimesed kaks episoodi on saadaval Telia HBO keskkonnas.

2. "Lagle rännakud“

3. "Elu ise“ ("Life Itself“)

4. "Elas kord Deadpool“ ("Once Upon a Deadpool“)

5. "Jäneste kool. Kuldse muna valvurid“


Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Highwaymen"

2. "Spider-Man" (2002)

3. "Baby Driver"

4. "The Other Guys"

5. "Hancock"


Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "Hanna"

2. "American Gods" - 2. hooaeg


3. "The Expanse"

4. "Tom Clancy's Jack Ryan"

5. "The Widow"