Kui oled Elisa kasutaja


1. "Lõbus perekond"

Naljakuu juhatame oma videolaenutuses sisse mõnusa uue komöödiaga, meid naerutavad armastatud Eesti näitlejad!

Tegu on Eesti-Armeenia koostöös valminud mängufilmiga “Lõbus perekond”, mida saate eksklusiivselt vaadata hetkel vaid Elisa videolaenutuses! Filmi peategelane Artur (Armen Arushanjan) unistab filmitegija karjäärist. Ent tema vanaisa arvates on Artur just õige mees jätkama perekonna kuulsat veiniäri. Kui aga eestlasest veinieksperdi hävitava kriitika tõttu ähvardab nende veiniäri krahh, nõustub Artur sõitma Tallinnasse, et lahendada raske olukord ning ühtlasi kohtuda ka noormehe stsenaariumi vastu huvi tundnud produtsendiga. Tallinnas satub Arturi teele iseteadev, teravkeelne ja lolluse suhtes sallimatu ettekandja Ingrid (Saara Kadak). Peagi on noored teineteisel turjas kinni ning sündmused võtavad sootuks ootamatu suuna.

Lisaks Saarale ja Armenile teevad filmis kaasa veel Merle Palmiste, Andrus Vaarik, Mattias Naan, Tigran Gevorkjan, Liina Vahtrik, Mart Toome, Andres Dvinjaninov, Elina Reinold, Ain Mäeots ning armeenia staarid Aramo, Arman Navasardjan ja Vigen Stepanjan.
Mõnusat nautimist!

2. "Svingerid"

Eesti filmil on head ajad ja viimasel ajal on hakanud lisanduma ka mitmeid tempokaid komöödiaid, mis rahvast naerutavad. Üheks selliseks on film “Svingerid”, kus on tegu suhete rägastiku, seksi, uute katsetuste, taaskohtumiste, uute kohtumiste ja veel paljugi muuga. Kõige heas mõttes tüüpilisem suhtekomöödia, kus miski ei lähe nii nagu võiks. Osades säravad meie oma andekad näitlejad Elina Purde, Elina Reinold, Jan Uuspõld, Ago Anderson, Ivo Uukkivi, Sten Karpov ja Jekaterina Novosjolova. Kindel valik nädalavahetuse filmiõhtuks!

3. "BBC Horizon"

Elisa Seriaalimaailmast leiab palju põnevikke, draamasid, suhtekomöödiaid ja ulmekaid. Kui te aga veel kursis ei olnud, siis anname teada, et lisaks eelnevale võib sealt leida ka dokumentaale ja teaduslikke seriaale, mis on sama põnevad! Üheks selliseks sarjaks on “BBC Horizon”, kus erinevad osad räägivad erinevatel maailma ja inimkonda puudutavatel teemadel nagu nt kliimamuutus, kosmosekoidik, päikesesüsteemi saladused jne. Huvitavat vaatamist ja kaasa mõtlemist jagub seal küllaga.

4. "Pähklipureja ja neli kuningriiki"

Fantaasiamaailm, printsessid, valitsejad, kuningriigid, maiustustemaa, võlurid ja maagia. See kõik kõlab just sellisena, mida ühest korralikust Disney kogupere fantaasiafilmist leida võiks. Ja siinkohal te ei eksi – kõike seda ja veel palju muudki võib näha uues maagilises seiklusfilmis “Pähklipureja ja neli kuningriiki”, mille leiate meie videolaenutuse uute filmide kaustast. Filmis seikleb noor neiu Clara kummalises paralleelmaailmas, kuhu ta satub salapärse laeka võtme otsinguil. Selles maagilises paigas kutsutakse teda printsessiks ning see maa jaguneb neljaks kuningriigiks, kus viimases on troonil kardetud hirmuvalitseja.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Kolm järgmist päeva“ ("The Next Three Days", 2010)

John Brennani (Russel Crowe) elu näib pilvitu, kuni tema naine Lara (Elizabeth Banks) vahistatakse jõhkra mõrva eest, mida ta enda sõnul ei sooritanud. Naisele mõistetakse kolm aastat vanglakaristust ja John püüab iga hinna eest peret koos hoida, poega kasvatada, ülikoolis õpetada ning oma naise süütust tõestada. Viimane tagasilükatud armuandmispalve tekitab Laras enesetapumõtteid ja John otsustab, et ainus võimalus on naine vanglast põgenema aidata. Ettevõtmise võimatud väljavaated või tema enese kogenematus ei heiduta Johni sugugi ning ta paneb kokku keeruka põgenemisplaani ning hüppab pea ees ohtlikku ja tundmatusse maailma, riskides armastatud naise nimel kõigega.

Osatäitjad: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Olivia Wilde

Režissöör: Paul Haggis

2. "Hellboy: Kuldne armee“ ("Hellboy II: The Golden Army", 2008)

Müstilised olevused alustavad mässu Maa elanike vastu, et saada Maa valitsejateks ning seetõttu on inimestel taaskord vaja abi Hellboy'lt, kes peab taastama rahu kahe maailma vahel. Kui eelmises Hellboy filmis oli Paranormaalsete Uuringute ja Kaitse Büroo salajane ühendus, mida püüti varjata, siis nüüd paljastatakse selle olemus maailmale.

Osatäitjad: Ron Perlman, Selma Blair, Seth MacFarlane, Luke Goss, John Hurt

Režissöör: Guillermo del Toro

3. "Magnettorm“ ("Geostorm", 2017)

Kui ennenägematud looduskatastroofid planeeti ähvardasid, kogunesid maailmajuhid, et luua kliima kontrollimiseks ja inimeste ohutuse tagamiseks keerukas satelliitide võrgustik. Kuid midagi läks valesti ja Maad kaitsma loodud süsteem hakkas seda hoopis ründama. Tõelise ohu tuvastamiseks tuleb joosta ajaga võidu, enne kui ülemaailmne supertorm kogu maamuna tühjaks pühib.

Osatäitjad: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara, Daniel Wu, Andy Garcia, Ed Harris, Robert Sheehan, Zazie Beetz

Režissöör: Dean Devlin

4. "Ameerika ultra“ ("American Ultra", 2015)

Väikelinna kanepisõltlane Mike Howell (Jesse Eisenberg) on enamasti pilves, kirjutab graafilist novelli ja veedab aega koos kallima Phoebe'iga (Kristen Stewart). Ent Mike ei tea, et CIA on koolitanud ta surmavaks tapamasinaks. Kui agentuur ta üles otsib ja teda kõrvaldada tahab, aktiveerib ta endine treener ta suikvel oskused, muutes leebe elunautleja surmarelvaks. Nüüd peab ülimalt üllatunud Mike kasutama oma värskelt avastatud võimeid, et päästa enda ja Phoebe'i elu.

Osatäitjad: Connie Britton, Jesse Eisenberg, Kristen Stewart

Režissöör: Nima Nourizadeh

5. "Gauguin: Teekond Tahitile“ ("Gauguin - Voyage de Tahiti", 2017)

Kunstnik Paul Gauguin on Pariisi boheemlaslikust elust tüdinud ning võtab inspiratsiooni ammutamiseks ette retke teise maailma otsa. Peagi leiab ta end Tahiti saarelt, kus kohtab kohalikku naist Tehurut. Metsik ja jumalik - naisest saab kunstnikule vastupandamatu kire ja kadeduse allikas ning muusa, kellele võlgneb tänu kogu maailm, kuna just teda on kujutatud maailmakuulsa Prantsuse kunstniku Gauguini mitmetel tuntud taiestel.

Osatäitjad: Vincent Cassel, Pernille Bergendorff

Režissöör: Edouard Deluc

Kui oled Telia kasutaja

1. "Asepresident“ ("Veep“)

Uue 7. hooaja esimene osa! Uued osad lisanduvad iganädalaselt kohe pärast linastust USA’s ning kõik senised hooajad on samuti kättesaadavad Telia HBO keskkonnas.

2. "Klassikokkutulek 3: Ristiisad“

3. "Pilvede all. Neljas õde“

4. "Pablo ja Escobari vahel“ ("Loving Pablo“)

5. "Ülal taevasinas“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Girl, Interrupted"


2. "Close Encounters of the Third Kind"

3. "Legends of the Fall"

4. "Last Action Hero"

5. "Sleepy Hollow"


Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "Bad Boys"

2. "This Is Us"

3. "Gattaca"

4. "The Fountain"

5. "The Social Network"