Kuna "Lõppmäng" linastub Hiinas 24. aprillil ehk kaks päeva enne maailma esilinastust 26. aprillil, siis on mitmed eksperdid veendunud, et film purustab kõik senised avanädalavahetuse rekordid ning teenib mõne päevaga maailma kinodest tagasi 800 miljonit dollarit. "Igaviku sõda" teenis maailma kinodest avanädalavahetusel tagasi natuke üle 640 miljoni dollari.

Üks piletite edasimüüjatest oli näiteks Fandango, kes andis teada, et "Lõppmäng" müüs rekordiliselt palju pileteid esimese 24 tunniga. Täpsemalt purustati kõik senised eelmüügi rekordid juba esimese kuue tunniga. Varasem rekord kuulus teisele Disney frantsiisile "Star Wars" ja seeria VII episoodile "Star Wars: Jõud tärkab".

Kohe kui eelmüük algas, tormasid fännid pileteid ostma ja see tähendas, et ooteajad piletite eest tasumiseks muutusid väga pikaks mitte ainult Fandango, vaid ka AMC ja Atomi lehekülgedel.

Atom Tickets andis teada, et "Lõppmäng" purustas juba esimese tunniga nende kõik senised eelmüügi rekordid. "Lõppmängu" eelmüük oli neil kolm korda suurem kui "Tasujad: Igaviku sõja" eelmüügi ajal.

Muidugi hakkasid Twitteris kohe levima ka säutsud, mis väljendasid frustratsiooni, mis tekib siis, kui tahad piletit osta, aga see pole kasutajate arvu tõttu lihtsalt võimalik.

Allikas: Deadline