Sel nädalal linastuv "Hellboy" pole mitte kuidagi seotud Guillermo del Toro kahe suurepärase "Hellboy" filmiga ("Hellboy" ja "Hellboy II: The Golden Army"). Filmiga "Vee puudutus" neli Oscarit võitnud Del Toro üritas kaua aega kolmandat osa siiski teha, aga filmistuudio Columbia Pictures polnud asjast huvitatud, sest eelarve oli liiga suur filmi jaoks, mille eelmine osa polnud just kõige kassaedukam, kuigi on üks parimaid sellelaadseid koomiksifilme.

Uue "Hellboy" režissöör on "Troonide mängu" episoodide lavastaja Neil Marshall, peaosa kehastab Netflixi "Stranger Thingsi" üks staaridest David Harbour ning kaasa teevad veel Ian McShane, Milla Jovovich, Daniel Dae Kim ja Sophie Okonedo.

Sünopsis: Saba ja sarvedega ning küünilise ellusuhtumisega antikangelane Hellboy (David Harbour) seisab üleloomuliku ja inimeste maailma vahel, kaitstes neid, kes teda kardavad ja põlgavad. Nüüd on inimkonnal teda vaja rohkem kui kiunagi varem, kui maailma ähvardab iidne Verekuninganna (Milla Jovovich), kes ihkab verist kättemaksu ning loodab seejuures meelitada enda kõrvale ka Hellboy.

"Hellboy" linastub Eesti kinodes 12. aprillil.

Eestikeelne treiler: