Sünopsis: La Llorona. Nuttev naine. Kohutav taeva ja põrgu vahel paiknev ilmutis, kes on lõksus jubeda saatuse käes, mille ta ise endale välja teenis. Üksnes tema nime mainimine on inimeste seas aastasadu hirmu tekitanud.

Päris elus uputas ta raevuhoos oma lapsed ja viskus neile valust nuttes vahutavasse jõkke järele.Nüüd on tema pisarad igavesed. Need on surmavad ja neid, kes öösel tema surmakutset kuulevad, ootab hukatus. La Llorona hiilib varjudes ja varitseb lapsi, et enda laste asemele uued saada. Sajandite möödudes on tema iha läinud täitmatumaks ja tema meetodid hirmuäratavateks.

1970. aastate Los Angeleses varitseb La Llorona öös lapsi. Sotsiaaltöötaja, kes eirab laste ohtu seadmises kahtlustatava probleemse ema tontlikku hoiatust, satub oma väikeste lastega kohutavasse üleloomulikku maailma. Tema ainus lootus Lena surmava viha käest pääseda on elus pettunud preester ja müstika, millega too püüab kurjust ohjeldada seal, kus hirm ja usk põrkuvad.

„Karda tema jäist halinat – ta ei peatu millegi ees, et sind endaga pimedusse meelitada. Sest oma ahastuses ei leia ta kuskilt rahu. Tema hingele pole kuskil halastust. Ja keegi ei pääse La Llorona needuse käest.“