Laupäeva, 27. aprilli õhtul kell 23.00 tulevad paralleelselt näitamisele "Stockholm" ja "Hellboy". Hind tudengile on kõigest 2.70€!

Kergema meelelahutuse otsijatele, kes on juba tublilt energiat Tudengipäevade avamisse pannud, sobib kindlasti "Hellboy", milles saba ja sarvedega ning küünilise ellusuhtumisega antikangelane Hellboy (David Harbour) seisab üleloomuliku ja inimeste maailma vahel, kaitstes neid, kes teda kardavad ja põlgavad. Nüüd on inimkonnal teda vaja rohkem kui kunagi varem, kui maailma ähvardab iidne Verekuninganna (Milla Jovovich), kes ihkab verist kättemaksu ning loodab seejuures meelitada enda kõrvale ka Hellboy.

Märul, huumor, suured püssid ja Milla Javovich – kõik vajalik laupäeva hilisõhtuseks meelelahutuseks!

Samuti komöödia, aga veidi ka draama sugemetega "Stockholm" põhineb absurdsel tõestisündinud lool 1973. aastal toimunud pangaröövist ja pantvangikriisist. Lars Nystrom (Ethan Hawke) üritab Stockholmis panka röövida ning pantvangide hulgas on ka Bianca (Noomi Rapace), kellel tekib oma vangistajaga ärev, kuid tugev suhe. See side panigi aluse psühholoogilisele fenomenile nimega Stockholmi sündroom.