Kui oled Elisa kasutaja

1. “Surelikud masinad”

Meie videolaenutusse on jõudnud suurejooneliste efektidega vaatemänguline ulmepõnevik “Surelikud masinad”, mille produtsendiks ei ole keegi muu, kui “Sõrmuste isanda” ja “Kääbiku” filmide looja isiklikult – Peter Jackson. Tegu on väga hinnatud raamatusarja “Surelike masinate kvartett” esimese osa ekraniseeringuga. Sündmused leiavad aset mitusada aastat hiljem kauges tulevikus, kus pärast kurikuulsat Kuuekümne Minuti sõda ei ole inimtsivilisatsioonist just eriti palju järgi jäänud. Inimesed on muutnud allesjäänud linnad mobiilseteks. Ratastele tõstetud linnadega liigutakse ringi ning otsitakse allesjäänud ressursse, tehnikajäänukeid ja jahitakse endast väiksemaid linnu. Ühele suuremale ja kõige verejanulisemale linnale, Londonile, astub vastu salapärane noor naine, kellega liitub veel kaks jooksikut. Need kolm tegelast moodustavad liidu, mille saatuseks on muuta inimkonna tulevikku. Kui oled ulmefilmide fänn ja meeldib ka põnevus ja märul, siis ilmselt ei ole vaja mitu korda öelda, et see film ongi just Sulle mõeldud!

2. “Ämblikmees: Uus universum”.

Animafännidel on pidupäev – Elisa videolaenutusse lisandus selle aasta parima animafilmi nii Oscari kui ka Kuldgloobuse laureaat “Ämblikmees: Uus universum”. Selles filmid on loodud on täiesti teistsugune ja ennenägematu pildikeelega uus Ämblikmehe universum. Film toob ekraanile Brooklyn’I teismelise Miles Moralese ja lõputute võimalustega universumi, kus maskikandjaid on rohkem kui üks. Huvitav vaatamine ja teistmoodi lähenemine muidu nii tuttavale koomiksikangelasele. Soovitame soojalt!

3. “Mehetapja/Süütu/Vari”

Meil on hea meel tõdeda, et juba pikemat aega on peaaegu igal nädalal lisandunud Elisa videolaenutusse mõni uuem Eesti film. Ka seekordne ei ole erandiks. Nüüdsest saab meie videolaenutuses vaadata filmi “Mehetapja/Süütu/Vari”, kus eri aegadel kulgeva kolme loo peaosaliseks on mässumeelsed naised, kes tahavad ise oma saatuse üle otsustada. Kõigis kolmes filminovellis kehastab peaosalist Rea Lest. „Mehetapja“ tegevus toimub 19. sajandi lõpus, mil inimelu vormivad veel patriarhaalsed kombed. Vägisi mehele sunnitud Maara üritab meeleheitlikult oma saatuse eest põgeneda. „Süütu“ tegevus leiab aset 1949. aasta kevadel. Ingerimaalt Eestisse küüditatud Elina elab uues küüditamishirmus ja üritab oma elu päästa vastumeelse abieluga. „Vari“ kulgeb kaasajas, justkui piiramatu vabaduse ajastul, kus hinge täitva tühjuse eest üritab põgeneda Luna Lee.

4. "Kättemaksukontor”

"Kättemaksukontor” on eestlaste seas armastatud krimiseriaal. Ja kuna meile meeldib oma kliente rõõmustada, siis on see ainult loogiline samm, et nüüd on meie Seriaalimaailmas võimalik eksklusiivselt vaadata kõiki uue 21.hooaja “Kättemaksukontori” osasid, ning seda kõike veel enne kui need osad telerissegi jõuavad. Ja kõik see loomulikult ilma reklaamipausideta, nii mitu korda järjest kui ise soovid! Ega muud ei olegi kui nüüd ruttu uusi osasid vaatama!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Wonder Woman“ (2017)

Enne seda, kui temast sai Wonder Woman, oli ta amatsoonide printsess Diana, kes treeniti üksikul paradiisisaarel võitmatuks sõdalaseks. Kui Ameerika piloodi lennuk saarel alla kukub, räägib ta Dianale välismaailmas möllavast suurest konfliktist. Diana lahkub kodust, olles veendunud, et ta suudab ohu ära hoida. Võideldes sõjas, mis paneks lõpu kõigile sõdadele, avastab Diana oma tõelised võimed… ja oma tõelise eesmärgi.

Osatäitjad: Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Elena Anaya

Režissöör: Patty Jenkins

2. "Tuled surnuks“ ("Lights Out", 2016)

Kui Rebecca kodust lahkus, arvas ta, et jättis oma lapsepõlvehirmud minevikku. Lapsena polnud ta kunagi kindel, mis oli päris ja mis mitte, kui tuled ära kustutati… Nüüd seisab ta noorem vend Martin silmitsi samasuguste seletamatute ja kohutavate sündmustega, mis kunagi ta enda terve mõistuse proovile panid ja tema turvalisuse ohtu seadsid. Hirmuäratav olevus, kes on salapärasel kombel seotud nende ema Sophiega, on taas ellu ärganud. Aga kui Rebecca seekord tõele lähemale jõuab, saab täiesti selgeks, et kui tuled on kustunud, siis on kõigi nende elud ohus.

Osatäitjad: Teresa Palmer, Billy Burke

Režissöör: David F. Sandberg

3. "Killerid“ ("Killers", 2010)

Spencer Aimes (Ashton Kutcher) on täiesti tavaline valitsuse superpalgamõrvar, kelle elu keerleb Euroopa eksootiliste klubide, maitselagedate sportautode ja veelgi maitsetumate naiste ümber. Kohates Jen Kornfeldti (Katherine Heigl), kaunist ja valusast lahkuminekust toibuvat arvutispetsi, on Spencer leidnud tõelise armastuse ning vahetab rahvusvahelise karjääri suurima heameelega koduse õndsuse vastu. Kolm aastat hiljem naudivad Spencer ja Jen endiselt oma täiuslikku abielu, seda kuni Spenceri 30. sünnipäeva hommikuni, mil noored saavad teada, et Spenceri eest on välja pandud tõeliselt kopsakas pearaha. Mis veelgi hullem, palgamõrvarid on õnnelikku paarikest jälitanud aastaid ning võivad olla kes tahes: sõbrad, naabrid, müüja toidupoes, isegi üle tänava liipav vanamees.

Osatäitjad: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Rob Riggle, Katheryn Winnick

Režissöör: Robert Luketic

4. "Titetegu“ ("The Baster aka Switch", 2010)

Film jutustab Kassie'st, haritud ja lustilisest vallalisest naisest, kes oma kergelt neurootilise parima sõbra Wally vastuväidetest hoolimata otsustab, et just nüüd on paras aeg saada laps - isegi juhul, kui tuleb üksi hakkama saada, või siis täpsemalt - sarmika spermadoonori Rolandi (Patrick Wilson) abiga. Kassie plaanid lendavad talle enesele teadmata vastu taevast, sest viimase hetke muudatus tuleb päevavalgele alles seitse aastat hiljem, mil Wally kohtub viimaks Kassie varaküpse, ehkki kergelt neurootilise pojaga.

Osatäitjad: Jason Bateman, Jennifer Aniston, Patrick Wilson

Režissöör: Josh Gordon

5. "Snaiper“ ("Le guetteur", 2013)

Detektiiv jahib snaiprit, kes keeras kihva plaani tabada kurikuulsat pangaröövlite jõuku.

Osatäitjad: Mathieu Kassovitz, Daniel Auteuil, Olivier Gourmet

Režissöör: Michele Placido

Kui oled Telia kasutaja

1. "Troonide mäng“ ("Game of Thrones“)

Seriaali 8. hooaja esimesed kaks osa (ning kõik varasemad hooajad) on saadaval Telia HBO keskkonnas ning uued osad lisanduvad iga esmaspäeva varahommikul samal ajal USA esilinastusega.

2. WTA Stuttgart tenniseturniiri mängude otseülekanded Telia LIVE erikanalil

Täpsem kava on nähtav kanalil.

3. "Maarja Magdaleena“ ("Mary Magdalene“)

4. "Johnny English asub vastulöögile“ ("Johnny English Strikes Again“)

5. "Lotte ja kadunud lohed“ – eksklusiivselt ainult Telias!


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Bean: The Ultimate Disaster Movie"


2. "Oblivion"

3. "The World's End"

4. "Our Planet"

5. "The Wolfman"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "The Upside"


2. "Hanna"

3. "Justified"

4. "Fleabag"

5. "The Marvelous Mrs. Maisel"