Nimelt leidis "Troonide mängu" 8. ehk viimase hooaja teises episoodis aset stseen, kus Williamsi kehastatud üks peategelasi, nooruke Arya Stark viskus suure lahingu eel esimest korda elus üllatuslikult sängi ning tegi seda sepast tuttava ja kuningas Robert Baratheoni sohilapse Gendryga (Joe Dempsie). Nimetatud stseen on leidnud palju vastukaja nii fännide poolt, kui ka välismeedia analüüsides.

Williams ise kinnitas väljaandele Entertainment Weekly, et ta arvas alguses, et temaga tehakse vaid stenaristide poolt nalja. Williamsi sõnul saadeti sarja näitlejatele viimase hooaja stsenaariumid üheaegselt. Kuna aga sarjas tema õde, Sansa Starki kehastav Sophie Turner luges alati käsikirja läbi kõige kiiremini, siis oli viimane see, kes nimetatud stseeni märkas ja sellest Williamsile teada andis.

"Ma helistasin Maisie`le ja küsisin: "kas sa oled seda juba lugenud?"," meenutas Turner. "Tema vastas: "ma olen esimese osa poole peal" ja ma siis lisasin: "see stseen, sellel lehel, loe seda! See on vägev!" Ta oli väga õnnelik," kirjeldas Turner.

Williams ise kinnitas väljaandele Turneri juttu ja lisas, et Turneri kõne peale luges ta koheselt mainitud stseeni ning mõnda aega oligi see ainuke koht, mida ta terve sarja kohta teadis.

Samuti arvas näitleja, et tegemist on lihtsalt naljaga, kuna sarja tegijatele David Benioff`ile ja Dan Weiss`ile meeldis näitlejaid nörritada ja neile valestsenaariume saata. Kui aga sarja tegijad kinnitasid, et tegemist on siiski tõese stsenaariumiga, oli Williamsi reaktsiooniks fraas: "Oh f**k!”

Päriselt jõudis Williamsile enda sõnul stseeni tõepärasus kohale siis, kui näitljead lugesid seda valjult laua ümber istudes läbi. "Ma jõudsin selle kohani ja loen ning mõtlen endamisi: "oh, me teemegi seda. Kuna me seda filmime? Ma pean jõusaali minema!" Ja hulk teisi mõtteid," meenutas Williams.

Kuna tegemist oli senistiivse teemaga - praegu 22-aastane Williams liitus sarjaga siis, kui ta oli kõigest 11-aastane ning fännid on näinud tema kasvamist - ütlesid sarja tegijad, et Williams võib oma tegelaskuju puhul ise valida, kui palju ta otsustab ennast paljastada.

Kui aga kätte jõudis filmimise moment, pidi Williams viibima võtteplatsil siiski üsna paljastavalt ja see tekitas temas veidi ebamugavust. Ta kirjeldas, et kõik olid äärmiselt toetavad ja arusaadavad, sest taolised stseenid pole kerged. "Siis seda [stseeni] kiirendati. Me olime [juhendatud] David Nutteri poolt, kellel on harjumus kiiresti rääkida. Lõpuks me kiirustasimegi stseeni lõpetama ja David ütles: "Olgu, sa tuled sisse ja teed seda ja siis seda ja, väga hea, võta oma pluus seljast" - ja siis ta kõndis minema. Ja mina olin nagu..."Olgu. Teeme ära"," meenutas Williams.

"Troonide mängu" staar lisas ka, et tema enda jaoks polnud nimetatus stseeni puhul tähtis selle tagamaad, vaid hoopis tähendus tema karakterile Arya`le. Viimane on ju pigem keskendunud terve sarja vältele ellujäämisele ja treeningule. Seega romantiline öö Gendryga toob taas sellesse tegelasse veidi rohkem inimlikkust.