"Avatar" veetis kinodes 47 päeva, enne kui suutis ületada 2 miljardi dollari suuruse kassatulu piiri. "Tasujad: Lõppmäng" teenis 11 päevaga pea 2.2 miljardit dollarit, mis tähendab, et see on nüüd esimene film, mis suutis nii suure summa niivõrd kiiresti tagasi teenida. "Tasujate" neljas film kujuneb järgnevate nädalate jooksul tõenäoliselt ka maailma enimteenivaks filmiks, sest "Avatari" 2.8 miljardi dollari suuruse kassatulu ületamine on nüüd vaid aja küsimus.

"Lõppmäng" on Box Office Mojo andmetel üks viiest filmist, mis on ületanud piletimüügi tulu osas 2 miljardi dollari piiri. Teised neli on “Avatar” (2.78 miljardit), “Titanic” (2.18 miljardit), “Star Wars: Jõud tärkab (2.06 miljardit) ja "Tasujad: Igaviku sõda" (2.04 miljardit). Kõige suurem võitja on seejuures Disney, mille alla kuulub nii Marvel, "Star Wars" kui ka "Avatar" ja "Titanic". Viimase kahe taga oli Fox, mis osteti hiljuti Disney poolt rekordiliste summade eest ära.

Kuna enamikes enimteenivaid filme reastavates nimekirjades ei arvestata inflatsiooniga, siis tegelikult on inflatsiooni arvesse võttes maailma enimteeniv film 1939. aasta "Tuulest viidud" ("Gone with the Wind"). 80 aastat vana filmi 3.7 miljardi dollari suurust kassatulu ei suuda tõenäoliselt ületada ka "Tasujad: Lõppmäng".

"Lõppmäng" on praeguseks hetkeks USA kinodest tagasi teeninud ligi 620 miljonit dollarit, muu maailma kassatulu on kokku 1.56 miljardit dollarit, millest 575 miljonit dollarit tuli Hiina kinokülastajate taskutest.

Filmi edu taga seisneb üle 10 aasta jooksul välja antud 21 filmi, mis teevadki kokku Marveli Kinouniversumi. Oma osa mängib siin ka see, et filmi reklaamitakse senise Kinouniversumi finaalina, kuigi 5. juulil linastub "Ämblikmees: Kodust kaugel" ("Spider-Man: Far From Home"), mida nimetatakse Marveli Kinouniversumi kolmanda faasi ametlikuks lõpuks.

Lisaks on teada, et töös mitu järgmist filmi: "Black Widow", "Galaktika Valvurid Vol. 3", "Must panter 2", "Doktor Strange 2", "Shang-Chi", "The Eternals" ja ka Disney enda voogedastusteenuse Disney+ seriaalid "The Falcon and The Winter Soldier", "Loki" ja "WandaVision".

"Tasujad: Lõppmäng" sünopsis: Universum on varemeis, sest Thanos (Josh Brolin) tegi täpselt seda, mida lubas, pühkides ühe sõrmenipsuga minema poole kõigist elusolenditest. Kapten Ameerika (Chris Evans), Raudmees (Robert Downey Jr.), Must Lesk (Scarlett Johansson), Thor ja teised allesjäänud Tasujad koondavad oma read, et pöörata tagasi Thanose poolt tehtu ning taastada kord universumis.

Eepiline ulmeseiklus "Tasujad: Lõppmäng" on suurejooneliseks finaaliks 2008. aastal "Raudmehega" alanud saagale. Osades Chris Evans ("Kapten Ameerika: Esimene tasuja"), Robert Downey Jr ("Raudmees"), Scarlett Johansson ("Kapten Ameerika: Talvesõdalane"), Chris Hemsworth ("Thor: Ragnarok"), Paul Rudd ("Sipelgamees ja Vapsik"), Mark Ruffalo ("Tasujad: Ultroni ajastu"), Karen Gillan ("Galaktika valvurid"), Jeremy Renner ("Tasujad"), Danai Gurira ("Must Panter"), Brie Larson ("Kapten Marvel"), Don Cheadle ("Raudmees 2"), Josh Brolin ("Deadpool 2") jt. Lavastajateks Joe ja Anthony Russo ("Tasujad: Igaviku sõda"), stsenaristideks Christopher Markus ja Stephen McFeely ("Tasujad: Igaviku sõda", "Kapten Ameerika: Kodusõda").