Kui oled Elisa kasutaja

1. "Ivalo"

Sellel nädalal on meil seriaalifännidele pakkuda tõeline maiuspala – alates 2.maist näitame Elisa Seriaalimaailmas esimest korda maailmas laineid löönud kahte uut sarja, mis on Elisa rahvusvaheline omatoodang ning mis telekavadesse ei jõua! Niisiis ongi ainuke võimalus neid vaadata just meie Seriaalimaailmast! Esimene neist on “Ivalo”, mis on seni Elisa kõige menukam seriaal ning meil nähtav korraga kõik 10 osa. Tegevus toimub Soomes Lapimaal, kus noor naispolitseinik (Eesti seriaalihuvilistele tuttav Soome sarjast “Pulss”) Nina Kautsalo teeb kohutava avastuse ühest tundras asuva maja keldrist. Leid toob kohale Saksa viiruseid uuriva teadlase Thomas Lorenzi ning järsku leiavad Nina ja Thomas ennast väga ebatavalise kriminaaluurimise keskelt.

2. “Kõik patud”

Teiseks sarjaks on “Kõik patud”, mille esimene hooaeg oma kuue osaga on samuti korraga vaadatav. Tegevus toimub taas Soomes, kus noor kriminaaluurija Lauri saadetakse oma kunagisse kodukanti, kus kahe mehe mõrv raputab konservatiivset väikeküla. Paariliseks saab ta elunautleva Sanna. Uurija on sunnitud vastu astuma keerulisele tõele tema enda mineviku kohta kodus ja samal ajal jahtima mõrtsukat Põhja-Soome maapiirkonnas.

3. “Lõks” - 2.hooaeg.

Kui TV3 kanalil sai sellel nädalal näha seriaali “Lõks” 2.hooaja esimest osa, siis Elisa Seriaalimaailmas saad ette ära vaadata lisaks esimesele osale veel ka järgmised neli osa ehk kokku on meil vaadatavad uue hooaja viis esimest osa! Ei pea ootama, millal viis nädalat mööda läheb, et teada saada, mis ühes sinu lemmikseriaalis toimumas on – võta teleris lahti Elisa Seriaalimaailm ja vaata kohe! Järgmised osad lisanduvad samuti juba lähinädalatel ning loomulikult on samas vaadatav täies mahus ka sarja 1.hooaeg! Tegu on kodumaise põneva ja musta huumoriga vürtsitatud sarjaga politsei mõrvarühmast. Sarja peategelased on noor mõrvarühma juht Maria (Ingrid Margus) ja arvutinohikust Alex (Pääru Oja), kelle vastuolulised isikupärad ning vürtsikad vastasseisud aitavad lahendada ka esmapilgul võimatuna tunduvad juhtumid.

4. "Kursk"

Elisa videolaenutusest saab vaadata tõsielulist katastroofifilmi nimega “Kursk”. Filmi aluseks on unustamatu lugu Venemaa tuumaallveelaevast Kursk, mis uppus 2000.aasta augustis Barentsi mere põhjas. 23 madrust võitlesid töötamast lakanud allveelaevas oma elu eest, samas kui nende perekonnad võitlesid meeleheitlikult bürokraatlike takistuste ja võimatute šanssidega, et saada vastuseid ning neid päästa.

4. “Ben on tagasi”

Samuti on Elisa videolaenutusse jõudnud jõuline draama nimega “Ben on tagasi”, kus särava peaosa teeb Julia Roberts. 19-aastane Ben naaseb ootamatult jõululaupäeva hommikul oma pere koju. Beni ema Holly (Roberts) tunneb kergendust ja võtab poja rõõmuga vastu, kuid muretseb, kas poeg suudab kaineks jääda. Tormilise 24h jooksulpaljastuvad uued tõed ning ema armastus poja vastu pannakse proovile. Eluline, südamlik ning valus film näitab, mida inimesed lähedase kaitsmiseks on valmis tegema.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

“Tagasi tulevikku” triloogia

1. "Tagasi tulevikku" (1985), mis võitis Oscari heliefektide montaaži eest. Linateos hoiab filmiportaali IMDB kõigi aegade parimate filmide edetabelis 41. kohta (IMBD keskmine hinne 8,5).

Tempoka ja südantsoojendava komöödia näol on tegemist Robert Zemeckise populaarse 1980-ndate klassikaga. See on lugu teismelisest 1985. aastal, kes istub ajas reisiva DeLoreani rooli, mille on leiutanud noormehe hullumeelne teadlasest sõber. Ta satub kogemata ajas tagasi 1950-ndatesse. Probleem tekib siis, kui ta tahtmatult rikub ära oma vanemate esmakohtumise ning ta enda ema armub temasse. Noormees peab lahendama Oidipuse puntra, mille on ise tekitanud, otsides abi ajamasina leiutajalt (kes on nüüd 30 aastat noorem) – vastasel juhul ei sünni ta kunagi. Kui poisi vanemad ei armu, siis ta ei saa ka tulevikus eksisteerida. Ja isegi kui kõik õnnestub, peab ta leidma tee „tagasi tulevikku“.

2. "Tagasi tulevikku 2" (1989), mis nomineeriti Oscarile parimate visuaalefektide kategoorias (IMDB keskmine hinne 7,8).

Ülipopulaarse seiklustriloogia teine osa, kus Marty McFly (Michael J. Fox) ja tema sõber Doc Brown (Christopher Lloyd) uhke sportautoga ajas rändavad. Sedapuhku satub Marty eksikombel aastasse 2015. Asjad võtavad aga ohtliku pöörde, kui Marty ja teiste McFlyde vihavaenlane Biff Tannen varastab ajamasina, sõidab 1950ndatesse aastatesse ja annab iseendale teatmiku, kus kirjas kõik tulevaste aastate spordivõistluste tulemused. Seeläbi saab tulevik sootuks teise näo - Biff on kõikvõimas miljonär, abielus Marty emaga ja tema idülliline kodukant on muutunud maapealseks põrguks. Õiglus ja kord tuleb taas jalule seada...

3. "Tagasi tulevikku 3" (1990) – IMBD keskmine hinne 7,4.

Kuulsa triloogia viimane peatükk viib meie erinevates ajaperioodides rändava sõbra Marty McFly (Michael J. Fox) Metsikusse Läände, kus elatakse aastas 1885 ja kus on end mugavasti sisse seadnud ka Marty sõber Doc Brown (Christopher Lloyd). Sinna jõudes peab ta päästma Doci viimase peale vihavaenu pidava Tanneni klanni käest ja samal ajal muretsema, kuidas pääseda tagasi olevikku, sest tema ajamasinast sportauto on selle rännaku käigus tõsiseid vigastusi saanud.

Kui oled Telia kasutaja

1. "Härrasmees Jack“ ("Gentleman Jack")

Seriaali esimesed osad on saadaval Telia HBO keskkonnas ning uued osad lisanduvad iga nädal kohe pärast esilinastust.

2. WTA Madridi tenniseturniiri mängude otseülekanded Telia LIVE erikanalil

Täpsem kava on nähtav kanalil.

3. "Meelerahu“ ("Serenity“)

4. "Holmes ja Watson“ ("Holmes & Watson“)

5. "Grinch“ (2018)

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Rick and Morty"

2. "Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes"

3. "Tuca & Bertie"

4. "About Time"

5. "Californication"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "This Boy's Life"

2. "The Legend of Korra"

3. "Grease"

4. "Ana & Bruno"

5. "Wonderstruck"