Üle tunni ja 42 minuti pikkune video "POKÉMON Detective Pikachu: Full Picture" ilmus 7. mail YouTube'i ning selle laadis üles kasutaja Inspector Pikachu. Kasutaja YouTube kanal loodi ise 2. mail ning väidetav lekkinud versioon sel nädalal kinodes alustavast filmist "Pokémon: detektiiv Pikachu" pole tegelikult midagi muud kui eriti loominguline trollimine. Ometi on seda vaadatud juba üle 3 miljoni korra ning Inspector Pikachul on praeguseks hetkeks pea 10 000 tellijat.

Video kestab pea sama kaua kui reaalne film ning alguses on kohe näha ka vesimärki, kus on kirjas R. Reynolds. "Lekkinud" film algab stuudiologodega ning ka esimene stseen olekski justkui pärit filmist endast, kuid siis algab tunni ja 40 minuti pikkune retro stiilis trennivideo, kus tantsib eriti lõbusas meelelolus (ja väga nunnu) kollane Pikachu.

Filmis "Pokémon: detektiiv Pikachu" annab peakangelasele hääle Ryan Reynolds ning sellised tembud on talle väga omased.

See kõik meenutab lugu sellest, kuidas 2016. aasta "Deadpool" Foxilt rohelise tule sai. Nimelt oli filmi režissöör Tim Miller teinud Ryan Reynoldsiga nö. demovideo ühest "Deadpooli" märulistseenist, mis pidi jääma ainult stuudio suletud seinte vahele. Ometi lekkis see 2014. aastal ning tekitas internetis niivõrd palju kõmu, et stuudiol ei jäänud muud üle kui film võttesse lasta. See oli muidugi hea otsus, sest film oli kassahitt ning ka teine osa oli väga edukas.

Kuna väga paljud arvasid, et Reynolds oli see, kes "Deadpooli" demovideo lekitas, siis on täiesti loogiline, et "lekkinud" versioon tema uuest filmist "Pokémon: detektiiv Pikachu" kannab ka vesimärki, mis viitab just temale kui tõenäolisele lekitajale. See kõik tähendab, et Reynolds tunneb oma fänne ning lastesõbralik film Pikachust kujuneb tõenäoliselt suureks hitiks osaliselt ka just tema osaluse tõttu.

Jutud käivad, et filmist jäi üle mitmeid stseene, milles Reynolds kasutab mitte just väga lastesõbralikku kõnepruuki, mis pigem meenutab "Deadpooli" kohatuid nalju ja roppusi. Loodame, et "Pokémon: detektiiv Pikachu" saab endale tulevikus ka R-reitinguga versiooni. Kui isegi "Deadpool 2" tehti ümber, et anda välja lastesõbralikum versioon "Once Upon a Deadpool", siis miks mitte teha ka versioon "Pokémoni" filmist, kus kollane ja väga armas Pikachu asub Reynoldsi ideaalselt sobiva hääle abil osavalt roppusi pilduma.

Sünopsis: Pokémoni esimeses seiklusfilmis "Pokèmon: detektiiv Pikachu” on Ryan Reynoldsi kehastada üleilmse Pokémoni fenomeni esindusnägu Pikachu. Tegu on maailma ühe populaarseima, juba põlvkondi meelelahutust pakkunud ja läbi aegade edukaima meediafrantsiisiga.

Pikachu jõuab fännide rõõmuks ekraanidele sel korral detektiiv Pikachuna, seninägematu Pokémonina. Filmis saab näha paljusid armastatud Pokémoni tegelasi, kel kõigil on oma ainulaadsed oskused ja isiksus.

Lugu saab alguse, kui tippdetektiiv Harry Goodman salapäraselt kaduma läheb ning tema 21-aastane poeg Tim asub juhtunut uurima. Juurdlusel lööb kaasa Harry endine Pokémonist paariline detektiiv Pikachu – hirmnaljakas, nutikas ja nunnu superspioon, kes on isegi enda jaoks mõistatus. Kuna Tim on ainus inimene, kes suudab Pikachuga rääkida, ühendavadki nad oma jõud ja asuvad müsteeriumit lahendama. Üheskoos otsitakse vihjeid Ryme City neoonvalgustatud tänavatel. Tegu on kihava tänapäevase suurlinnaga, kus inimesed ja Pokemonid elavad kõrvuti hüperrealistlikus maailmas. Nad kohtuvad paljude Pokémoni tegelastega ning paljastavad šokeeriva plaani, mis võiks hävitada selle rahumeelse kooselu ja ähvardada kogu Pokémoni universumit.

Filmis “Pokémon: detektiiv Pikachu” mängib Justice Smith (“Jurassic World: Langenud kuningriik”) Timi, Kathryn Newton (“Lady Bird”, telesari “Suured väiksed valed”) oma esimest suurt lugu jahtivat noort ajakirjanikku Lucyt ja Oscarile kandideerinud Ken Watanabe (“Godzilla”, “Viimane samurai”.