Forum Cinemas ja TVPlay Premium toovad nüüdsest kõikide filmihuvilisteni uue iganädalase saate FILMIGURU koos iga kuu toimuvate FILMIGURU eriüritusega Coca-Cola Plazas!

Tempokas ja humoorikas saatesari aitab orienteeruda Forum Cinemas kinodes ja TVPlay Premium keskkonnas sellel nädalal esilinastuvate kinoteoste maailmas nii nendel, kes on filmimaailmaga päris tuttavad, kui ka nendel, kellele filmide vaatamine meeldib, kuid ei jõua ennast pidevalt kursis hoida kõige viimase infoga uute filmide kohta.

Igal reedel võtavad kinogurud Meelis ja Richard ette kaks filmi – ühe, mis esilinastub samal päeval Forum Cinemas kinodes ja teise, mis esilinastub TVPlays. Räägitakse filmide sisust, hinnatakse nende häid ja paremaid külgi, jagatakse põnevaid fakte ning kõike muud, mida vaja, et selgeks teha, kas linastuvad filmid on just Sinu jaoks õiged!

Iga kuu toimub Coca-Cola Plazas ka uus FILMIGURU kinosündmuste sari, mille raames teevad FILMIGURU inimesed uue esilinastuva filmi eel juttu filmimaailma tegijate ja põnevate külalistega, toimub suur auhinnaloos, üllatused ning kõike toimuvat on jäädvustamas ka fotograaf.