Pilti vaadates ja viimaste kuude jooksul liikunud infomüra arvesse võttes on selge, et Hollywoodi üks edukamaid režissööre teeb tõesti Eestis filmi, kuid pole selge, mis filmiga on tegu ja mis ulatuses Eestis filmitakse.

Allfilmi produtsent Madis Tüür ei kinnitanud Kinoveebile, kas Nolan viibib praegu Tallinnas ja et kas Postimehe avaldatud pildil on üldse tema. Pilt on udune, kuid soengu järgi oleks tõesti nagu tegu ühe tuntuma USA režissööriga. Küll aga kinnitati, et varsti jõuab avalikkuse ette esimene ametlik info. Tüür on samas väga rahul filmivõtetele registreerinute arvu pärast. Kokku otsitakse väidetavalt 1500 inimest.

Kinoveebile jõudnud info kohaselt on etevalmistused võteteks Tallinnas juba alanud, kohal on nii Nolan kui ka tema meeskond, kelle hulgas on ka "Tähtedevahelise" ja "Dunkirki" operaator Hoyte van Hoytema. Lisaks otsitakse Eesti filmitegijate seast neid, kes sooviksid anda oma panuse sellesse erakordsesse suurproduktsiooni. Suvel algavad võtted pealinnas, aga levivad kuuldused, et ühel hetkel liigub võttemeeskond ka Narva.

Paljudele registreerinutele on juba meili teel vastatud ning esimesed massivõtted toimuvad 13. ja 14. juunil ja ka ajavahemikus 17-20 juuni. Võtted toimuvad veel ka 20. juunil, juuni lõpus, juuli alguses ja juulikuus pikemalt. Kellaaegade kohta teame nii palju, et mõned võtted võivad toimuda ka kell 4 või 5 hommikul. Kõikidele osalejatele on määratud ka töötasu, mis on ühe võttepäeva eest 50 eurot, aga peab arvestama, et võttepäevad algavad vara ja võivad kesta 12-14 tundi. Filmivõtetel pakub filmiproduktsioon kõigile osalejatele ka toitlustust

Kõige tähtsamad võttepäevad ongi osalejatele saadetud meili kohaselt ajavahemikus 17-20 juuni. Tallinna kesklinnas toimuvatel võtetel palutakse lausa kohustuslikus korras kohal olla ning selga panna pidulik riietus. Meestel palutakse kanda ülikondi, aga sobivad ka pintsakud viisakate triiksärkidega ja pükstega. Naisterahvastel palutakse kanda kleite, seelikuid või pükskostüüme. Riietus peab olema neutraalses toonis, mis ei tõmbaks endale liiga palju tähelepanu.

Lisaks palutakse enne rohkemate detailide avaldamist täita castingu meeskonna töö hõlbustamiseks ankeet, mille alusel pakutakse natuke suuremaid või rohkem esile toodud rolle. Osalejatelt uuritakse ankeedis ka pikkuse, riiete suuruse ja kinga numbri kohta, mis tähendab, et võtete ajal saavad osalejad võimaluse kanda väga erinevaid kostüüme.

Kirja on vaja panna nimi, vanus, telefoninumber, isikukood, meiliaadress, kodakondsus, Eesti Vabariigis töötamise kinnitus ja eelistatav suhtluskeel. Lisaks uuritakse ka oma auto olemasolu, auto margi ja värvi kohta. See kõik vihjab, et võtted ei toimu sugugi ainult Tallinnas, vaid seni kinnitmata andmetel ka Narvas ja võimalik, et ka mujal Eestis.

Nii nagu pea iga Nolani uue filmiga, siis ei teata enne ametliku sünopsise või õrritaja ilmumist filmi žanri ja sisu kohta mitte midagi. Teada on põhinäitlejad, kelleks on Robert Pattinson, Elizabeth Debicki ja John David Washington. Lisaks avaldas Pattinson hiljuti, et saladuskatte hoidmiseks suleti ta stsenaariumi lugemiseks tuppa ning tema väitel on Nolani järgmine suurteos lausa kolme filmi pikkune.