Kui oled Elisa kasutaja


1. "Muul"

Videolaenutuse uute filmide kausta on jõudnud Clint Eastwood’I lavastatud film “Muul”. Lisaks lavastamisele astub veterannäitleja peaosas ka kaamera ette, kus lisaks talle astuvad üles Bradley Cooper, Laurence Fishburne jpt. Pärast kriitikute poolt kiidetud 2009. aasta filmi „Gran Torino“ on „Muul“ esimene linateos, kus Oscari-võitja Clint Eastwoodi jälle nii kaamera ees kui ka taga üles astub. Pisut lähemalt ka filmist endast: Eastwood mängib 80. eluaastates Earl Stone’i, kes on laostunud, üksi ja keda ootab pankrott, kui talle pakutakse äkki tööd, kus ta peab lihtsalt autoga sõitma. Kõlab lihtsalt, aga Earl ei tea, et temast saab ühe Mehhiko kartelli narkokuller. Ta töötab nii hästi, et tema lasti suurendatakse astmeliselt ja lõpuks määratakse Earlile isegi oma agent. Aga too pole ainus, kes Earlil silma peal hoiab – salapärane uus narkomuul on silma hakanud ka karmile Narkoameti agendile Batesile (Cooper).

2. "Portugal"

Taaskord on täienenud Elisa Kodumaiste filmide videolaenutuse kaust. Seekordne uustulnuk on “Portugal”, kus peaosades Mirtel Pohla ja Margus Prangel. Karina ja Martin on vabaabielus elavad lapsevanemad, kelle omavahelises armastuses pole põhjust kahelda. Aga kui hing ihkab midagi veel, mingit seletamatut kõdi, saavad alguse sündmused, kus miski pole enam endine. See on lugu suurest igatsusest millegi järele, mida ei ole veel tundnud või mida võib-olla isegi ei eksisteeri. Järgides oma sisemist tungi algab otsingute teekond, mis on mänguline, muhe, läbinisti inimlik, täis eksimise ja uuesti alustamise võimalusi ning värvikaid karaktereid, kes kõik on teel ja kel kõigil on üks eesmärk – leida õnn.

3. "Ivalo"

Alates mai algusest näitame Elisa Seriaalimaailmas esimest korda maailmas laineid löönud kahte uut sarja, mis on Elisa rahvusvaheline omatoodang ning mis telekavadesse ei jõua! Niisiis ongi ainuke võimalus neid vaadata just meie Seriaalimaailmast! Esimene neist on “Ivalo”, mis on seni Elisa kõige menukam seriaal ning meil nähtav korraga kõik 10 osa. Tegevus toimub Soomes Lapimaal, kus noor naispolitseinik (Eesti seriaalihuvilistele tuttav Soome sarjast “Pulss”) Nina Kautsalo teeb kohutava avastuse ühest tundras asuva maja keldrist. Leid toob kohale Saksa viiruseid uuriva teadlase Thomas Lorenzi ning järsku leiavad Nina ja Thomas ennast väga ebatavalise kriminaaluurimise keskelt.

4. "Kõik patud"

Teiseks sarjaks on “Kõik patud”, millel samuti terve esimene hooaeg oma kuue osaga Elisa Elamuses korraga nähtav. Tegevus toimub taas Soomes, kus noor kriminaaluurija Lauri saadetakse oma kunagisse kodukanti, kus kahe mehe mõrv raputab konservatiivset väikeküla. Paariliseks saab ta elunautleva Sanna. Uurija on sunnitud kodus vastu astuma keerulisele tõele tema enda mineviku kohta ja samal ajal jahtima mõrtsukat Põhja-Soome maapiirkonnas.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja


“Sicario: Soldado päev” (2018)

IMBD keskmine hinne 7,1.

Filmis “Sicario: Soldado päev” on narkosõda USA ja Mehhiko piiril jõudnud selleni, et kartellid on hakanud terroriste üle piiri USA-sse toimetama. Selleks võitluseks ühendab FBI agent Matt Graver taas jõud ettearvamatu Alejandroga (Benicio Del Toro)

Kandvates rollides Oscari-võitja Benicio Del Toro (“Narkoäri”), Oscari nominent Josh Brolin (“Milk”), kahekordne Oscari nominent Catherine Keener (“Capote”, “Olles John Malkovich”), Jeffrey Donovan, Kuldgloobuse võitja Matthew Modine, Shea Whigham jt, lavastajatoolil Stefano Sollima.


Kui oled Telia kasutaja


1. "Ühe abielu lugu“ ("State of the Union“)

Seriaali 1. hooaeg on saadaval Telia HBO keskkonnas.

2. "Johannes Pääsukese tõeline elu" – eksklusiivselt ainult Telias!

3. "Ben on tagasi“ ("Ben is Back“)

4. "Surelikud masinad“ ("Mortal Engines“)

5. "Ämblikmees: Uus universum“ ("Spider-Man: Into the Spider-Verse“)


Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Lucifer" - 4. hooaeg


2. "Wine County"

3. "Inception"

4. "Batman Begins"

5. "The Dark Knight"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "The Terror"


2. "Finding Oscar"

3. "Red Dragon"


4. "The Man In the High Castle"

5. "Hanna"