1. Robert Pattinson võitis paljude tüdrukute südamed Edward Culleni rolliga “Videviku” filmides, kuid mehele endale polnud vampiiriroll mokkamööda. Ta on aastaid olnud avatud oma tunnete osas “Videviku” suhtes. Pattinsonile pole valmistanud muret kritiseerida “Videviku” saagat. Mees rääkis, et tema tegelane oli just kui suures masenduses või näis täiesti emotsioonitu. Seetõttu oli Edward Culleni kehastamine tohutult igav. Pattinson olevat ka öelnud, et “Videvik” oleks võinud raamatuna ilmumata jääda.

2. Carrie Fisher kehastas ikoonilist printsess Leiat “Tähesõdade” filmides. Kuigi Carrie Fisher sai tänu Leia rollile tuntuks ja see oli tema näitlejakarjääris tohutu hüpe, siis naisele endale printsess Leia roll ei meeldinud. Kusjuures hiljem olevat näitlejanna oma päevikus kirjutanud, et talle ei meeldinud roll seetõttu, et sellega kaasnes nii suur kuulsus ja kui ta oleks varem teadnud, et filmist kujuneb selline sensatsioon, poleks ta rolli vastu võtnud. Fisher kirjutas, et oli tollal 19-aastane ja endas küllaltki ebakindel ning filmirolliga kaasnenud kuulsus oli ahistav.

3. Blake Lively kehastas telesarjas “Gossip Girl” tegelast nimega Serena van der Woodsen, mis tõi naisele tohutu kuulsuse. Blake näitlejas sarjas kuus aastat ja seetõttu sai ta pidevalt suure tähelepanu osaks. Näitlejanna on aga hiljem nentinud, et talle ei meeldinud tegelane, keda ta kehastas. Nimelt polnud Serena van der Woodsen just kõige eeskujulikum tegelane ja fännid samastasid sageli Blake’i ja tema mängitud tegelast ning see ei mõjunud näitlejannale hästi.

4. Sean Connery on paljudele tuttav eelkõige tema James Bondi rolli poolest. Connery on aga hilisemates intervjuudes avameelselt öelnud, et on alati vihanud James Bondi rolli. Kord väitis ta lausa, et tahaks ise Bondile otsa peale teha. Paljudes intervjuudes ei soovi Connery isegi Bondi rollist juttugi teha.

5. Shailene Woodley kehastas Amy Juergensit telesarjas “The Secret Life of the American Teenager”. Ühel hetkel tüütas näitlejannat tema roll ära ja ta tahtis sellest loobuda. Lepingu tõttu polnud see aga võimalik. Hiljem on Shailene Woodley öelnud, et just lepinguga seotud olemine on näitlemise puhul miinuseks. Kui miski tüütab väga ära, siis pole võimalik lihtsalt “töökohta vahetada”.

6. Channing Tatum kehastas “G. I. Joe” filmides tegelast nimega Duke. Selgub aga, et paljude poolt palavalt armastatud tegelase kehastamine polnud näitlejale sugugi meeltmööda. Ühes intervjuus ütles Tatum, et ta vihkab seda rolli ja see just kui suruti talle peale.

7. Harrison Fordile ei meeldinud Han Solo roll “Tähesõdade” filmides. Ta on avameelselt öelnud, et talle ei meeldinud tema roll ja ta soovis, et tema tegelane saaks surma. Küll aga oli mees 2015. aastal ilmunud linateoses “Star Wars: The Force Awakens” tagasi. Kui Fordilt küsiti, miks ta peale kõiki aastaid uuesti Han Solot kehastas, siis ütles ta, et tegi seda selleks, et tema tegelane saaks surma.

8. Miley Cyrus vihkas oma Hannah Montana rolli. Kuigi see oli omal ajal paljude teismeliste lemmik, siis Miley on öelnud, et see roll mõjutas tema lapsepõlve tohutult palju ja tekitas talle meeletult pinget.