Kui oled Elisa kasutaja


1. “Sest ta on naine”

Selle nädala filmisoovitus Elisa videolaenutusest on tõsielul põhinev film nimega “Sest ta on naine”. Tegu on sütitava ja hingestatud filmiga, mis jutustab äsja emaks saanud noorest juristist Ruth Bader Ginsburgist, kes üritab sel meestekesksel alal läbi lüüa. Film keskendub sellele, kuidas ta alustas naistele võrdsete õiguste nimel võitlemist. Kui Ruth ühes abikaasa Martyga võtab vastu murrangulise juhtumi, teab ta, et see võib igaveseks muuta viisi, kuidas kohtud ja Ameerika Ühendriigid soolisesse diskrimineerimisse suhtuvad. Film näitab ka Ruthi ja Marty muinasjutulist armastust, partnerlust, mis oli edukas nii eraelus kui ka tööalaselt.

2. "Kurb Jasmine”

Elisa Filmimaailm pakub vaadata Oscari ja Kuldgloobusega pärjatud Woody Alleni tragikomöödiat “Kurb Jasmine”. Film räägib elegantsest New Yorgi seltskonnadaamist Jasmine'ist (Cate Blanchett), kelle abielu rikkaärimehe Haliga (Alec Baldwin) jookseb karile ning kogu ta senine priviligeeritud elu laguneb koost. Meeleheitel naine kolib oma õe Gingeri (Sally Hawkins) juurde San Franciscosse ja püüab seal uuesti jalad alla saada.

3. "Kõik patud"

Mai algusest näitame Elisa Seriaalimaailmas esimest korda maailmas laineid löönud kahte uut sarja, mis on Elisa rahvusvaheline omatoodang ning mis telekavadesse ei jõua! Niisiis ongi ainuke võimalus neid vaadata just meie Seriaalimaailmast! Üks neist sarjadest on “Kõik patud”, millel terve esimene hooaeg on oma kuue osaga meil korraga nähtav. Tegevus toimub Soomes, kus noor kriminaaluurija Lauri saadetakse oma kunagisse kodukanti, kus kahe mehe mõrv raputab konservatiivset väikeküla. Paariliseks saab ta elunautleva Sanna. Uurija on sunnitud kodus vastu astuma keerulisele tõele tema enda mineviku kohta ja samal ajal jahtima mõrtsukat Põhja-Soome maapiirkonnas.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja


"Matilda“ ("Матильда", 2017)

2017. aastal valminud “Matilda” on ilmselt üks viimase aja skandaalsemaid Vene filme, mille valmimist äärmuskonservatiivid visalt püüdsid takistada. 2017. aasta oktoobri lõpul esilinastus “Matilda” Venemaal siiski suuremate protestideta ning kogus juba esimese kahe päevaga ligi miljon eurot piletitulu.

Venemaa viimane keiser ja priimabaleriin. Kirg, mis võinuks Venemaa ajalugu muuta. Legendidele aluse pannud armastus. Iga inimese elus esineb hetki, mis võivad kõike igaveseks muuta. Tuleb vaid kuulata armastuse häält ja otsus langetada. Aga kui impeeriumi troonipärija armastab tantsijannat ja kaotab tema pärast pea. Uspenski katedraal, Kreml, Hodõnski väli, tsaaripaleed, Maria teater ja Moskva Suur Teater – neis paigus tuksub tõelise Venemaa süda.

Lavastaja: Aleksey Uchitel

Osades: Michalina Olszanska, Lars Eidinger, Luise Wolfram


Kui oled Telia kasutaja


1. "Troonide mängu“ 8. hooaja tutvustus ning paljastused

Erilised dokumentaalsarjad, mis heidavad pilgu 8. hooaja kulisside taha ja näitavad, kuidas valmisid viimase hooaja kõik osad. Eksklusiivsed intervjuud ning sarja nägemata võttepaigad on kättesaadavad Telia HBO keskkonnas.

2. "Lõbus perekond“

3. "Viimane puhkus“ ("The Leisure Seeker“) – Telia klientidele Filmiriiulis tasuta

4. "Muul“ ("The Mule“)

5. "LEGO film 2“


Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Perfection"

2. "The World's End"

3. "Peaky Blinders"

4. "Snatch"

5. "What/If"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Indiana Jones" 1-4

2. "Taxi Driver"

3. "Marie-Antoinette"

4. "The Age Of Innocence"

5. "Flatliners"