Filmi lugu viib meid Rootsi, kuhu läheb suvisele reisile ka noor naine koos poiss-sõbraga, aga veidrasse suvelaagrisse jõudes hakkavad kõik asjad üsna pea valesti minema.

Treilerist on näha, et noored satuvad kogemata kultuse küüsi ning aina veidramaks muutuvad kaadrid viitavad, et filmi lõpp on tõenäoliselt sama üllatav kui "Pärilikus":

Hiljuti teatas hittõudukate "Kao ära" ja "Meie" režissöör Jordan Peele õudusfilmidele keskenduva ajakirja Fangoria vahendusel, et "Jaanipäev" on üks häirivamaid filme, mida on ta kunagi näinud, aga samas nimetas seda ka väga idülliliseks õudusfilmiks, mis on nii unikaalne, et kõik hiljem valmivad õudusfilmid peavad Asteri looduga arvestama.

Peele'i arvates lükkab "Jaanipäev" ikooniliste paganlike õudusfilmide esikohalt ära Robin Hardy 1973. aasta legendaarse filmi "The Wicker Man".

Filmi peaosades on Florence Pugh, Jack Reynor, William Jackson Harper ja Will Poulter.

Sünopsis: Dina ja Christan on noor paar, kes lähevad koos sõpradega Rootsi jaanipäeva veetma. Selleks valivad nad inimasustusest eraldi seisva küla, mille elanikel on noortega omad plaanid.

"Jaanipäev" linastub Eesti kinodes 5. juulil.