Kui oled Elisa kasutaja

1. “Kapten Granti otsingutel”

Nüüdsest on kõigil võimalik Elisa Seriaalimaailmast vaadata igihaljast seiklussarja “Kapten Granti otsingutel”! Sari on ilmselt nii mõnelegi vägagi tuttav ja tekitab parajal määral nostalgiat, kuid seda võiks vaadata ikka ja jälle! Tegu on särava ja huvitava linateosega, mis saavutas omal ajal suure populaarsuse. Romaani, mille põhjal seriaal on valminud, on loonud kirjanik Jules Verne. Seriaalis lööb kaasa ka meie armastatud näitleja Lembit Ulfsak. Purjelaeva Duncan omanik sattus nägema, kuidas meremehed leidsid vaala kõhust pudeli kellegi kapten Granti kirjaga. Ta palub laevaõnnetuse tõttu abi ja nimetab oma asukoha koordinaadid. Laeva omanik kohtub kapten Granti lastega ja nad purjetavad koos Lõuna-Ameerika rannikule, et leida kadunud kapten Grant. Mõnusat vaatamist kõigile!

2. “1+1”

Elisa videolaenutusse jõudis uusversion filmist “1+1”, mille originaalversioon saavutas erakordse menu. Hollywood leidis, et ka nemad peavad seetõttu filmist oma variandi tegema ja siin see on – “Ootamatu sõprus”, peaosades Kevin Hart, Bryan Cranston ning Nicole Kidman. Film räägib kahe mehe ootamatust sõprusest. Philip Lacasse on Park Avenüül elav halvatud miljardär. Pisisuli Dell sai hiljuti vanglast vabaks ning tahab elus uue lehekülje pöörata. Philipi ja Delli vahel tekib soe sõprus ning erinevusi trotsides õpivad mõlemad taas elu armastama.

3. “D’Artagnan ja kolm musketäri”

Jätkame nostalgialainetel – ka Elisa Filmimaailma soovitus tuleb kaugema aja tagant ja tekitab kindlasti filmi tunnuslugu kuuldes mõnusa tunde. Filmiks on “D’Artagnan ja kolm musketäri”, Vene version aastast 1979! Tegemist on ilmselt Alexandre Dumas’ kõige kuulsama romaani “Kolm musketäri” ainetel vändatud seiklusliku filmiga, kus neli sõpra (gaskoonlane D’Artagnan ning musketärid Athos, Porthos ja Aramis) päästavad Prantsusmaa kuninganna au, võitlevad vapralt kõikvõimsa cardinal Richelieu ja salakavala Mileediga. Kõige selle juures naudivad nad ka elu täiega!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

"Väike teene“ ("A Simple Favor", 2018)

Paul Feigi lavastatud "Väike teene” jutustab vlogijast Stephaniest (Anna Kendrick), kes tahab teada tõde, miks ta parim sõber Emily (Blake Lively), järsku nende väikelinnast kadus. Stephaniele asub appi Emily abikaasa Sean (Henry Golding). Stiilne põnevik on täis pöördeid ja reetmisi, saladusi ja paljastusi, armastust ja truudust, mõrva ja kättemaksu.

Osatäitjad: Anna Kendrick, Blake Lively

Režissöör: Paul Feig

Kui oled Telia kasutaja

1. "Suured väikesed valed“ ("Big Little Lies“)

Seriaali uue 2. hooaja esimene osa on kättesaadav Telia HBO keskkonnas.

2. "Tõde ja õigus“ – eksklusiivselt ainult Telias!

3. "Tugevam“ ("Stronger“) – Telia klientidele Filmiriiulis tasuta

4. "Mortal Engines“ ("Surelikud masinad“)

5. "Lotte ja kadunud lohed“ – eksklusiivselt ainult Telias!

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "The Good Place"

2. "Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story By Martin Scorsese" - 12. juunist

3. "Close"

4. "Ozark"

5. "Love, Death and Robots"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Men In Black 3"

2. "White House Down"

3. "Insidious: Chapter 2"

4. "The Sum of All Fears"

5. "Terminator Salvation"