Kui oled Elisa kasutaja


1. “Võta või jäta”

Taaskord on Elisa Elamuse videolaenutusse lisandunud midagi eestimaist! Seekordseks uueks tulijaks on film EV100 filmiprogrammist - “Võta või jäta”. Filmi peaosas särab Reimo Sagor! Mida teeksid sina, kui ühel päeval pandaks su kätele vastsündinud laps ja öeldaks: võta või jäta! Ühel unisel laupäevahommikul saab 30-aastane ehitaja Erik jalustrabava uudise: endine tüdruksõber Moonika, keda mees pole pool aastat näinudki, on just lapse sünnitanud. Tüdruku. Naine ise pole emaduseks valmis ja kui mees last endale ei taha, läheb tüdrukuke lapsendamisele. Võta või jäta on lugu Eriku pikast, keerulisest ja kohati koomilisest isaks kasvamise teekonnast. Lugu, mille käigus tavalisest eesti mehest saab igapäevaelu kangelane, Superman, kes on oma isaduse eest valmis küünte ja hammastega võitlema. Mis teeb isast isa?

2. “Lõks” - 2. hooaeg.

Järgmisel nädalal jõuab TV3 eetris lõpule populaarse krimisarja “Lõks” 2.hooaeg. Elisa klientidel on olnud võimalus terve hooaja vältel seda sarja meie Seriaalimaailmast ette vaadata! Näha ära süžeeliinid ja edasiarendused veel enne kõiki teisi, kes kannatamatult ootavad, millal järgmine osa telekanalil linastub. Nüüd on võimalus ära vaadata enne kõiki teisi ka hooaja kõige viimane osa ja saada teada kes on süüdi ja kes mitte ning mis lõpuks juhtub! Loomulikult on Seriaalimaailmas vaadatav ka sarja 1.hooaeg ja terve ülejäänud 2.hooaeg. Sarja peategelased on noor mõrvarühma juht Maria ja arvutinohikust Alex, kelle vastuolulised isikupärad ning vürtsikad vastasseisud aitavad lahendada ka esmapilgul võimatuna tunduvad juhtumid.

3. “Hacksaw Ridge'i lahing”

Filmimaailmast soovitame vaadata filmi “Hacksaw Ridge'i lahing”, mis on erakordne tõestisündinud lugu sõjaväeteenistusest keeldunud Desmond Dossist (Andrew Garfield), kes päästis Okinawas II maailmasõja veriseima lahingu käigus 75 meest, ilma et oleks kordagi relvast tulistanud. Kuna Desmond polnud nõus inimesi tapma, sai temast hämmastav kangelane, kes oma eluga riskides päästis sõjaväearstina kümneid võitluskaaslasi. Ta oli II maailmasõja ajal ainus Ameerika sõdur, kes võitles eesliinil ilma relvata.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja


"Colette" (2018)

Tavatu maatüdruk Sidonie-Gabrielle Colette (Keira Knightley) on abielus endast 14 aastat vanema karismaatilise enesearmastajast õpetlasega, keda teatakse vaid nime all Willy (Dominic West). Mees tutvustab Colette’ile Pariisi hedonistlikku ja viljakat kunstimaailma, mis innustab naist oma loovust proovile panema. Naise annet kärmelt ära kasutav Willy annab Colette’ile loa ise romaane kirjutada, kuid avaldada vaid mehe nime all. “Claudine’i” raamatusarja ennenägematu edu teeb Willyst kuulsa kirjaniku ning Colette’ist ja Willlyst esimese tänapäevase kuulsustepaari. Kuid vaatamata kõigi imetlusele hakkab tunnustamata töö Colette’i hinge närima. Willy truudusetus ja Colette’i kasvav huvi naiste vastu, eriti tema suhe soorolle eirava Missyga, viivad abielu lagunemiseni. Emotsionaalses ja kunstilises plaanis ei suuda naine aga Willyst vabaneda. Võlgade katteks ja abikaasa saboteerimiseks võtab hätta sattunud Willy kasutusele äärmuslikud meetmed, kuid Colette’il endalgi on nii mõndagi varuks.

Osatäitjad: Keira Knightley, Dominic West, Eleanor Tomlinson

Režissöör: Wash Westmoreland

Kui oled Telia kasutaja

1. "Põlev jää“ ("Ice on Fire“)

Dokumentaalfilm on kättesaadav Telia HBO keskkonnas.

2. "Tõde ja õigus“ – eksklusiivselt ainult Telias!

3. "Sest ta on naine“ ("On the Basis of Sex“)

4. "Deliirium“ ("Delirium“)

5. "Ralf lõhub interneti: Lammutaja Ralf 2“


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Trinkets"

2. "American Made"

3. "Jessica Jones" - 3. hooaeg

4. "Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story By Martin Scorsese"

5. "Good Girls"


Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "Too Old to Die Young"

2. "Cobb"

3. "The King of Comedy"

4. "Moneyball"

5. "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy"