Näitlejate sotsiaalmeediahierarhia tipus trooniv Dwayne Johnson ei treeni vaid selleks, et kinolinal hea välja näha. Talle meeldib võimalikult palju kaskadööritrikke ise teha ja sealjuures usutav välja näha. Johnsoni trennipäev algab kell 4 varahommikul. Kodus olles teeb jooksu ümber naabruskonna.

Kodust eemal või võtetel eelistab ta hotellijõusaali trenažööre. „Sõltuvalt rollist, milleks valmistun, teen hommikul pärast tassikest kohvi 30-50 minutit kardiot“, räägib ta. Kuigi nii varajane trenn kõlab enamikele nagu õudusunenägu väidab The Rock, et see aitab tal end nii vaimselt kui ka füüsiliselt päevaks käima tõmmata. Esimesele trennile järgneb tugev hommikusöök. Pärast seda on aega „päris trenniks“ ehk jõusaalis rassimiseks.

Raskuseid tõstab ta kuuel päeval nädalas, igale lihasgrupile on pühendatud oma päev: jalatrenn, seljatrenn, õlatrenn, käte- ja kõhulihaste trenn ning rinnalihaste trenn. Jalgu treenib ta kahel päeval nädalas. Igas trennis on keskeltläbi 6-8 harjutust. „Ma kohandan jõutrenne vastavalt rolli nõudmistele, aga keskmiselt teen iga harjutust 4 seeriat ja 12 kordust“, selgitab märulikangelane. Puhkepausid hoiab ta 60 – 90 sekundi vahel: „Ma ei käi jõusaalis nalja tegemas!“

Vajadusel lisab ta ka funktsionaalseid trenne vees, köitega või keharaskusega. Väidetavalt pidi ta "Pilvelõhkuja" rolli jaoks kaotama 3,5 nädalaga 5kg.

Kommenteerib personaaltreener ja kulturist Kristjan-Johannes Konsap:

„The Rocki treeningkava ei jää alla tippkulturistide režiimile. Ta teeb üpris palju harjutusi – mahu poolest meenutab Arnold Schwarzeneggeri kunagist lähenemist. Mõnevõrra üllatav oli seeria pikkus – ta ei tee kunagi alla 10 korduse. See näitab, et ta ei keskendu (enam) jõule, vaid lihasmassile ja vastupidavusele. Lühikesed puhkepausid aitavad hoida pulsi ja kalorikulu kõrgel. Selline suuremahuline kava aitab filmirolliks kaalu saada ja seal püsida küll.

Keskmisele inimesele oleks jõukohane 2-3 korda vähem trennipäevi ja harjutusi. Sellist kava võib The Rocki fänn proovida alles pärast mitmeid aastaid järjepidevaid treeninguid.“

Dwayne Johnsoni seiklusfilmi "Pilvelõhkuja“ (2018) esilinastust näed sel pühapäeval, 16. juunil 20.00 filmikanalil TV1000 Premium, mida näeb teleteenusepakkuja TVPlay Home vahendusel või suuremate kaablioperaatorite TVPlay filmikanalite teemapakettides.