Kui oled Elisa kasutaja

1. “Külm tagaajamine”

Legendaarne Liam Neeson on tagasi! Kui vahelduseks ebatavaliselt soojale ning päikseliselt suvisele jaanipäevailmale tahaks natukene lund ning actionit näha, siis soovitame Elisa videolaenutusest uut filmi nimega “Külm tagaajamine”. Tegevus toimub Kaljumäestikus asuvas uhkes suusakuurortis Kehoes, kus termomeetripügal on langenud miinus kahekümne peale. Kohalik politsei on harjunud rahuliku jõudeeluga, kuni linna tagasihoidliku lumesahajuhi Nels Coxmani (Liam Neeson) poeg toretseva narkoparuni Viikingi (Tom Bateman) käsul tapetakse. Raevunud ja suurte masinatega varustatud Nels asub kartelli ühe mehe kaupa laiali lammutama, kuid tema arusaam mõrvast pärineb suuremas osas ainult kriminaalromaanidest. Kui surnukehad hakkavad kuhjuma, põhjustavad tema teod jõugusõja Viikingi ja tema pikaajalise rivaali, hingelise põlisameeriklasest maffiabossi Valge Härja (Tom Jackson) vahel. Jõugusõda võtab kiiresti tuurid sisse ja väikelinna säravvalged künkad valguvad peagi verest punaseks.

2. "Ralf lõhub interneti: Lammutaja Ralf 2”

Koolivaheaeg on alanud ja millal siis veel häid multifilme vaadata, kui mitte nüüd. Alustada võiks Elisa Elamuse videolaenutuse uuest täispikast animatsioonist “Ralf lõhub interneti: Lammutaja Ralf 2”. Koomiline animaseiklus "Ralf lõhub interneti" on järg 2012. aasta loole "Lammutaja Ralf". Seekordses seikluses elavad parimad sõbrad Lammutaja Ralf ning Vanilla Suhkrusai rõõmsalt ühes väikeses mängudesaalis, veetes pikki päevi oma automaatides mänge mängides (ehk tööl käies) ning pärast saali uste sulgemist teiste omasugustega lõbusalt aega veetes. Paraku juhtub aga Vanilla mänguga "Suhkrulaks" väike äpardus ning kui puuduvat osa ei õnnestu hankida, ootab mängu varuosadeks lammutamine. Selle vältimiseks otsustavad Ralf ja Vanilla põrutada tohutusse internetti. Miski koduses saalis kogetu pole neid aga ette valmistanud selleks, mis neid seal ootab.

3. “Kapten Granti otsingutel”

Kui hing ihkab nostalgia, siis soovitame Elisa Seriaalimaailmast üles otsida igihalja seiklussarja “Kapten Granti otsingutel”! Tegu on särava ja huvitava linateosega, mis saavutas omal ajal suure populaarsuse ja kogus palju vaatajaid. Romaani, mille põhjal seriaal on valminud, on loonud kirjanik Jules Verne. Seriaalis lööb kaasa ka meie armastatud näitleja Lembit Ulfsak. Purjelaeva Duncan omanik sattus nägema, kuidas meremehed leidsid vaala kõhust pudeli kellegi kapten Granti kirjaga. Ta palub laevaõnnetuse tõttu abi ja nimetab oma asukoha koordinaadid. Laeva omanik kohtub kapten Granti lastega ja nad purjetavad koos Lõuna-Ameerika rannikule, et leida kadunud kapten Grant. Mõnusat vaatamist kõigile!

“Kapten Granti otsingutel”

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

"Jurassic World: Langenud kuningriik“ ("Jurassic World: Fallen Kingdom", 2018)

Neli aastat on möödunud päevast, mis luksukuurort Jurassic World laastati puurist pääsenud dinosauruste poolt. Isla Nublari saar on nüüdseks inimeste poolt hüljatud ning allesjäänud saurused elutsevad saare džunglites vabalt omapead. Kui saare seni uinunud vulkaan hakkab purskama, panevad Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) kokku päästeekspeditsiooni viimaste sauruste evakueerimiseks hukule määratud Isla Nublarilt. Owen soovib üles leida oma kunagise hoolealuse juht-raptor Blue ning Claire’il on tekkinud sügav kiindumus oma missiooniks saanud loomade vastu. Jõudnud kataklüsmis saarele, kus taevast sajab laavapomme, selgub, et päästeoperatsioon on vaid kattevari vandenõule, mille tagajärjel võib kogu planeedi hõivata ohtlik maailmakord, millist pole nähtud eelajaloolistest aegadest saati.

Osatäitjad: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, Justice Smith, Toby Jones, Ted Levine, Jeff Goldblum, Daniella Pineda, James Cromwell

Režissöör: J.A. Bayona

Kui oled Telia kasutaja

1. "Eufooria“ ("Euphoria“)

Uue seriaali esimene osa on kättesaadav Telia HBO keskkonnas ning uued episoodid lisanduvad iganädalaselt.

2. Telia TV traditsiooniline jaanilõkke kanal

Seal saab ka vihmase suveilma puhul vaadata praksuvat lõket Eesti loodusest.

3. "Viimane puhkus“ ("The Leisure Seeker“)

Telia klientidele Filmiriiulis tasuta.

4. "Maja, mille Jack ehitas“ ("The House That Jack Built“)

5. "Maadeavastaja Pulkson

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Hans Zimmer: Live in Prague"


2. "Point Blank"

3. "The Dark Knight"

4. "Batman Begins"

5. "Inception"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "Too Old to Die Young"

2. "The Terror"

Augustis algab ka 2. hooaeg.

3. "Bad Boys II"

4. "Minority Report"

5. "Good Omens"