Ridley Scotti produtseeritud seriaali 1. hooaeg oli tõeliselt košmaarne, hingekriipiv ja vapustavalt tõhus ajalooline õudusdraama, mis suutis 10 osa jooksul väga hoolega naha alla pugeda. Peaosas oli alles hiljuti HBO "Tšernobõlis" meeldejääva rolli teinud Jared Harris ning teistes osades lõid kaasa Tobias Menzies, Ciarán Hinds, Paul Ready, Adam Nagaitis, Ian Hart ja Nive Nielsen.

12. augustil linastub teine hooaeg "The Terror: Infamy", mis ei põhine enam Simmonsi romaanil, vaid jätkab seriaali antoloogiana, mis tähendab, et iga järgnev hooaeg puudutab erinevaid karaktereid, ajastuid ja teemasid, aga neid ühendab alati õudus.

Teise hooaja kirjutasid David Kajganichi (2018. aasta "Suspiria" stsenarist, produtsent) ja Soo Hugh'i ("The Whispers" ja "Under the Dome" produtsent) asemel Max Borenstein ("Godzilla: King of the Monsters" ja "Kong: Skull Island" stsenarist) ja Alexander Woo ("True Blood" produtsent).

Teine hooaeg koosneb taaskord 10 episoodist ning leiab aset Teise maailmasõja ajal, kui Jaapan kuulutas Ameerika Ühendriikidele sõja, misjärel viidi pea 120 000 USA jaapanlast president Franklin D. Roosevelti korraldusel sunniviisiliselt koonduslaagritesse.

Teises hooajas teevad kaasa Derek Mio, George Takei, Kiki Sukezane, Shingo Usami, Naoko Mori, Miki Ishikawa ja C. Thomas Howell.

"The Terror" 1. hooaeg on praegu nähtav Amazon Video Prime'i vahendusel.