Allfilm otsib taustanäitlejaid 27. juuniks, aga ka ajavahemikuks 29.06 - 30.06. Ka seekord pole oluline, et kas oled Nolani võtetel juba käinud või mitte. Kõik saavad kandideerida.

Võtted toimuvad Tallinna kesklinnas ning osa neist ka Pärnu maanteel, aga ka Tatari ja Uus-Tatari tänaval. See info jõudis meieni nende tänavate elanike majade koridoridesse kleebitud Allfilmi teadete vahendusel. Perioodil 26.06 - 28.06 on Uus-Tatari ja Tatari tänava lõikudel alates Ravi tänavast kuni Liivalaia Kohtumajani parkimine keelatud ja suletud autoliiklusele. Need piirangud ei kehti kohalikele elanikele, kellel on vaja autoga hoovidesse pääseda.

27. juuni võtete jaoks saavad kõik huvilised täita selle ankeedi ning need, kes soovivad osaleda perioodil 29.06 - 30.06, peavad täitma selle ankeedi.

Võtteperiood algab varahommikul ning kestab terve päeva. Filmivõttel toimub suhtlus inglise keeles ning töötasu ühe võttepäeva eest on vastavalt rollile 50-70 eurot (netos). Väljavalitutega võetakse telefoni ja e-maili teel ühendust.