1. Kolm Oscarit võitnud “Dunkirk” (2017)

Dunkirk“ on eepiline märulipõnevik, mis kujutab liitlasvägede sõdurite uskumatut evakuatsiooni Belgiast, Suurbritanniast ja Prantsusmaalt, kui Natsi-Saksamaa sõjavägi neil tee ära lõikas ja neid Prantsusmaal Dunkirki rannal 1940. aastal Teise maailmasõja ajal 27. maist 4. juunini piiras.

2. “Deadpool 2” (2018)

Deadpool on tagasi! 2016. aastal said maailma kinosõbrad tuttavaks Marveli universumi kõige omapärasema antikangelasega. Selleks on endine eriväelane ja palgasõdur Wade Wilson (Ryan Reynolds), kellest äärmuslike ja ta välimust pöördumatult moonutanud eksperimentide tagajärjel sai surma külvav ja kontrollimatult teravmeelitsev üliinimene Deadpool.

3. “Lego Batman Film” (2017)

Kogu maailmas laineid löönud pöörase huumoriga “LEGO filmi” isehakanud peategelane LEGO Batman sai endale päris oma filmi. Gothamis on toimumas suured muutused. Kui Batman tahab linna Jokkeri küüsist päästa, peab ta loobuma üksildase kangelase imagost, teistega koos töötama ja võibolla isegi natukene rõõmsama näo tegema.

Filmiajaloo imepäraseimate seikluste ja põnevuse sünonüümiks saanud ülipopulaarse filmisaaga uusim peatükk toob vaatajate ette armastatud tegelased ja terve plejaadi sauruseid – nii vanu tuttavaid, kui ka täiesti uusi liike, mis on hirmuäratavamad ja hämmastavamad kui eales varem nähtud. Tere tulemast juuraajastu maailma!

5. “Spioon, kes mu hülgas” (2018)

Audrey ja Morgan on 30aastased parimad sõbrannad Los Angeleses, kes tõmmatakse ootamatult rahvusvahelise vandenõu keerisesse, kui Audrey endine kallim ilmub nende ukse taha, kannul salk ohtlikke palgamõrvareid. Endalegi üllatuslikult sööstavad sõbrannad tegudele, põgenedes läbi Euroopa palgamõrvarite ning kahtlase, kuid võluva Briti agendi eest ja sepitsedes samas plaani, kuidas maailma päästa.

6. “Tagasi kodus” (2017)

Alice Kinney on omadega parajas puntras, olles värskelt lahku kolinud oma abikaasast Austenist. Alice otsustab pöörata koos oma tütardega uue lehekülje ning tema arvates on selleks parim paik kunagine kodulinn Los Angeles. Ühel pöörasel õhtul, kui naine tähistab oma 40. sünnipäeva, kohtab ta kolme filmitudengit, kes vajavad elupaika. Alice paigutab nad ajutiselt oma külalistemajja, aga selle sammuga kaasnevad üsnagi ootamatud arengud. Alice'i iseäralik uus perekond ning uus suhe põrkuvad ootamatu takistusega päeval, mil ukse taha ilmub tema eksmees, kohver näpus...

Sõbrad Mart ja Andres korraldavad Toomasele meeldejäävat poissmeesteõhtut, mis on stardipauguks elu pöörasemale road-tripile, täis piinlikke äpardusi, sarmikat kohmakust ja katastroofilisi otsuseid.

8. “Robin Hood” (2018)

Läbivalt tempokas filmis “Robin Hood” on tuntud lindprii sünge ja jõuline kangelane meeleheitlikult abi vajavas ja kaoses linnas. Põnevas seiklusmärulis tõstab Robin esmakordselt mässu korrumpeerunud kuningriigi vastu. Näha saab tõetruid lahinguid, vingeid võitlusstseene, ootamatut sõprust ja ajatut romantikat.

9. “Tõde või tegu” (2018)

Kaheksa kolledžisõpra sõidavad kevadisel koolivaheajal Mehhikosse pidutsema ning saavad seal tuttavaks kutiga, kes kutsub noored mängima „tõde või tegu“. Kuid uuel tuttaval on salajane agenda. Lõbusa ajaviitena alanud pullist saab peagi elu ja surmaga manipuleeriv õudus, kus salapärane needus järgneb sõpradele kõikjale, sundides neid aina võikamatele tegudele.

E.L. Jamesi erootilise bestselleri ekraniseeringu kolmas osa, "Viiskümmend vabastatud varjundit" on viimane vaatus kahe kuulsa armastaja kirglikust ja keerulisest lembeloost. Kui Ana Steele kohtus kompleksides ja rikutud ärimehe Christian Greyga, süttis nende vahel leek, mis muutis alatiseks mõlema elu. Kolmas peatükk jätkab noorte abiellumise ja mesinädalatega.